Έριξαν τέσσερα στη Γλυφάδα τα Ψαχνά!

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας 4-0 στο Μαντούδι της Γλυφάδας.

Μπορεί να μην έπαιζε στην φυσικής της έδρα, αλλά η ομάδα της Εύβοιας δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο κόντρα στο σύνολο του Κυριάκου Μίχα.

Μόλις στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους χάνοντας πέναλτι, με τον Πατσατζόγλου να μην μπορεί να νικήσει τον Πασάι. Στη φάση αυτή η ομάδα της Αττικής έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της κόκκινης κάρτας που πήρε ο Διαμαντής επειδή ανέτρεψε τον Κρητικό. Έτσι, το έργο των παικτών του Θωμά Γράφα έγινε πιο εύκολο και στο 16′ ο Στάγιτς άνοιξε το σκορ, για να έρθει 11 λεπτά μετά ο Νικολόπουλος και να κάνει με κεφαλιά το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τα Ψαχνά μπήκαν το ίδιο δυνατά και στο 47′ ο Κρητικός έκανε το 3-0, ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου (33′ Ντελέκος), Γκεμίσης, Στάγιτς (48′ Ντινιωτάκης), Τσιμότζι, Μπουμάλ (63′ Οχάντζα), Κρητικός.

Γλυφάδα (Κυριάκος Μίχας): Διαμαντής, Χριστόπουλος, Δημάκος, Διαμαντόπουλος (48′ Στασινόπουλος), Ζώνας, Μουστάκης, Μάλκα, Δωροβίνης, Παιδάκης (8′ Πασάι), Ταμπάκης (75′ Διγαλάκης), Ραχίμ

Exit mobile version