Χαμογέλασε στο τέλος ο Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός έκλεψε το τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα με την Καλλιθέα χάρη στο γκολ του Νεόφυτου στο 89′, για την 21η αγωνιστική της Football League.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν τις ευκαιρίες αλλά όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι την ουσία παίρνοντας τη νίκη. Με αυτό τον τρόπο πήραν «γλυκιά εκδίκηση» για το 2-0 του πρώτου γύρου στο Μενίδι. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν άκρως συναρπαστικό με εκατέρωθεν ευκαιρίες όμως οι «πράσινοι» ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν μια υπερπολύτιμη νίκη, νίκη παραμονής.

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 90′ ο Ντε Πάουλα βρήκε ιδανικά τον Νεόφυτο και εκείνος δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίνισα Γκόγκιτς): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Πίκολο, Μπριλάκης, Παγώνης, Ρουσάκης, Φαγιέ (67′ Κατσικογιάννης), Πούλγκα, Μιχαλόπουλος (67′ Μουαγιέ), Γκαλάν, Ρόχας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ(Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης (73′ Ντε Πάουλα), Νιάρος, Αθανασίου (55′ Ντάλας), Χριστόπουλος, Ντος Σάντος, Νεόφυτος, Παραράς, Λιαπάκης, Γουέλκαμ

Exit mobile version