Μανουέλ Ροκά: «Σήμερα δεν μπορέσαμε»

Ο Μανουέλ Ρόκα παραδέχθηκε ότι διεξήχθη ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ενώ υποστήριξε ότι η ήττα προήλθε από μια στιγμή αδράνειας, τονίζοντας ότι «μεγαλύτερος αντίπαλος ήταν το χορτάρι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μετά το 1-0 στον Πύργο από τον Πανηλειακό: «Είμαστε μια ομάδα που προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε, να φτιάξουμε προϋποθέσεις για γκολ να είναι κοντά οι γραμμές, μια πειθαρχημένη ομάδα. Σήμερα δεν μπορέσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι κανονικά για 0-0 που δεν είχε φάσεις και μόνο από προσωπικό λάθος μπορεί να γίνει ένα γκολ και ένα στημένο. Το στημένο ήρθε από πλευράς Πανηλειακού και για αυτό κέρδισαν το παιχνίδι.

Παρ’ όλο που στο δεύτερο ημίχρονο οι οδηγίες να κρατήσουμε λίγο μπάλα και το κάναμε γιατί δεν μπορεί να είσαι 90 λεπτά στο τρέξιμο. Και ενώ έβλεπα ότι το παιχνίδι ήταν καλύτερο για εμάς κρατούσαμε μπάλα και είχαμε δυνάμεις, τότε ήρθε μια στημένη φάση και ένα γκολ από κόρνερ. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος που είχαμε ήταν η κατάσταση του χόρτου».

Exit mobile version