Οδηγός για Έβρο Σουφλίου ο Δανίδης με Ορφέα (2-0)

Νίκη αναρρίχησης για τους Θρακιώτες με δυο γκολ του έμπειρου φορ στο φινάλε, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη, για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Στην 6η θέση της βαθμολογίας «αναρριχήθηκε» ο Εβρος Σουφλίου, ο οποίος επιβλήθηκε την Κυριακή του Ορφέα Ελευθερούπολης, με 2-0 στο εξ΄ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής. Μετά από ένα «κλειστό» παιχνίδι σκοπιμότητας, με ελάχιστες φάσεις, το σκορ άνοιξε στο 83΄ ο Σάκης Δανίδης (φωτό), που μ΄ ένα πλασέ από πλάγια έκανε το 1-0, ενώ ο έμπειρος φορ, που ήρθε από τον πάγκο και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Σάββα Καρυπίδη, στο 91΄διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 2-0, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στους ακρίτες. Στην αντίπερα όχθη, οι Καβαλιώτες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη παραμένουν σε δύσκολη θέση και είχαν μία μόλις καλή ευκαιρία, στο 32΄, όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Ευθυμιάδη η μπάλα βρήκε το δοκάρι.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης (78΄ Γιαννατσικίδης), Μπάμνιος, Λίτσος, Μπάτζιος, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Τρίχας, Γκαϊταντζής (69΄ Δανίδης), Βιόπουλος (57΄ Ναθαναηλίδης), Αραμπατζής.
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Τζήμας, Φιλιππίδης (40΄ λ.τ. Μαυρομάτης), Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Δουμάνης, Παπαδάτος, Γαβριηλίδης (74΄ Χριστοδουλίδης), Ευθυμιάδης, Σάσσος (54΄ Αϊβάζης).

Exit mobile version