Σταματόπουλος: «Το τέλος θα δείξει…»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων Θανάσης Σταματόπουλος μετά την επεισοδιακή ήττα με 3-2 από τον Αστέρα Μαγούλας, δήλωσε ότι μοναδικός στόχος στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι η συγκέντρωση όσων περισσότερων βαθμών προκειμένου να κλείσουν τη χρονιά με το κεφάλι ψηλά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Να καταφέρουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, να βγάλουμε την προσωπικότητα μας στο γήπεδο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Είναι σημαντικό για όλους να δείξουν καλό πρόσωπο στα ματς που απομένουν. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τα δελτία θα έχουμε περισσότερα όπλα.»

Από πλευράς ποδοσφαιριστών το λόγο πήρε ο Ιερόθεος Μαζιώτης τονίζοντας τα εξής: «Παίξαμε με μια νοικοκυρεμένη ομάδα δεν μπήκαμε καλά στο ματς και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ γρήγορα. Θέλω να πω για τη σημερινή μας παρουσία στο γήπεδο, έχει μεγάλη συμβολή ο κ. Σταματόπουλος γιατί αν δεν ήταν αυτός θα δουλεύαμε μόνοι μας. Σίγουρα δεν έχουμε κίνητρο αλλά θα χρειαστεί να βγάλουμε τον εαυτό μας στο γήπεδο για να κερδίσει ο καθένας ό,τι μπορεί με την ομάδα».

Ο παίκτης του Βύζαντα Μεγάρων αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» νωρίς: «Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ, το οποίο ήθελα να του το αφιερώσω».

Exit mobile version