Κακός… δαίμονας ο Αιγινιακός για Κέρκυρα

Με ένα γκολ του Χατζή στο 85΄ και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (αποβολή Μπελόν 68΄), η ομάδα της Πιερίας έφτασε στην… έβδομη σερί νίκη, με 1-0 κόντρα στους Φαίακες και βρέθηκε τρίτη.

Επανάληψη σεναρίου, déjà vu, repeat. Όπως και να το πούμε, ο Αιγινιακός έκανε το «δυο στα δυο» φέτος με την πρωτοπόρο Κέρκυρα, τη Δευτέρα στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής. Κανονικά δηλαδή… κακός δαίμονας για τους Φαίακες. Οι κυανόλευκοι με δράστη τον Κώστα Χατζή στο 85΄, με κεφαλιά σε υποδειγματική αντεπίθεση μετά από… συστημένη σέντρα του Κουτσοσπύρου από δεξιά έφτασαν σε ένα θρίαμβο… ψυχής. Ήταν η έβδομη σερί νίκη για την ομάδα της Πιερίας, που ακολουθεί πορεία πρωταθλητισμού, εκτός προσδοκιών και σαν… τρένο, με αποτέλεσμα πλέον να πλασαριστεί τρίτη (προσπέρασε τον Ηρακλή)!
Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από το βαρύ τερέν και την αποβολή του Μπελόν στο 68΄, με απευθείας κόκκινη για… χαστούκι στον Ανδρεόπουλο. Διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης (Καστοριάς). Ο χρυσός σκόρερ του Αιγινιακού, Κώστας Χατζής, μετά το ματς δήλωσε στην κάμερα του OTE TV: «Ξέραμε ότι αυτό το ματς θα κρινόταν στο γκολ. Πάλι μείναμε με δέκα παίκτες, τέσσερα ματς νικήσαμε έτσι, είναι πρωτόγνωρο! Σκοράρουμε σε κάθε ματς, πρέπει να συνεχίσουμε το σερί μας. Δεν αγχωνόμαστε. Όπου φτάσουμε, θέλουμε νίκη κάθε φορά. Προέχει να μπούμε στα πλέι οφ, έχουμε δύσκολα ματς και όλα είναι κόμβος».
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Σαμαράς, Φαμπίνιο, Χατζής, Ζούρκος (93΄ Δήμου), Μπελόν, Γκέσιος (82΄ Καρλάο), Κουτσοσπύρος.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Βρονταράς, Γκόμεζ, Κουτσόπουλος, Ραπτάκης, Καραγιαννίδης, Ναγιάρ (62΄ Γυφτοκώστας), Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς (75΄ Σίκιμιτς), Καραδέμητρος (86΄ Μαραγκός), Σουάνης, Μπαλντοβαλίεφ.

Exit mobile version