Επικίνδυνη… στροφή για Αγροτικό Αστέρα

Κρίσιμο σταυροδρόμι για την ομάδα του Ευόσμου, που καλείται το Σάββατο να μην… πνιγεί όπως στο πρώτο γύρο με τον Έβρο (μόνη ήττα σε επίσημα ματς), αυτή τη φορά στο ακριτικό Σουφλί.

Ένα από τα πιο «απαιτητικά» παιχνίδια απ’ όσα απέμειναν στο δρόμο για την άνοδο περιμένει το Σάββατο στη Θράκη τον Αγροτικό Αστέρα, που «διψά» για να διατηρήσει το «συν πέντε» στην κατάταξη από τον δεύτερο Πανσερραϊκό, ή και σταδιακά να… μεγαλώσει και άλλο την «απόσταση». Οι «σταχυοφόροι» θα αναζητήσουν εξιλέωση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λάρισα, ενώ θα κυνηγήσουν και την άτυπη ρεβάνς, αφού ο Έβρος Σουφλίου είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος την ομάδα του Ευόσμου (1-2 στη Θεσσαλονίκη)! Από τους πράσινους θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ταταρίδης, Βελλίνης και Καραντασιάδης, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» οι Βαφέας και Πολυζωίδης. Στη 18άδα μετέχουν οι Γιώτας, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γκρμαν, Καπίας, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Κρυστάλλης, Αλεξάντροβιτς, Κωφός, Αθανασιάδης, Κουκουλέκης, Κοσμίδης, Κώτσιας, Μπεκιάρης, Μωυσιάδης.
Τέλος, με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Αστέρα, ο προπονητής των πρωτοπόρων, Παναγιώτης Διλμπέρης, ανέφερε: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές, πολύ καλό προπονητή και σίγουρα θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου της. Ο Έβρος έχει πλασματική θέση στη βαθμολογία, πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι ψηλότερα. Χρειαζόμαστε σίγουρα τη νίκη και θα είναι ένα παιχνίδι όπου πραγματικά θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας».

Exit mobile version