Βύζας Μεγάρων: Υπάρχει λύση;

Ιδού το ερώτημα… Σε σίριαλ κωμικοτραγικού χαρακτήρα έχει καταντήσει η υπόθεση ενημερότητα, στις τάξεις του Βύζαντα Μεγάρων. Παράλληλα παρελθόν φαίνεται να αποτελούν οι Ιερόθεος Μαζιώτης και Φάνης Ζάρκος.

Το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της μεγαρίτικης ομάδας παίρνουν μέρος γύρω στους 30 ποδοσφαιριστές, όμως στο τέλος η κατάληξη δυστυχώς είναι η ίδια. Για του λόγου το αληθές στις τελευταίες αγωνιστικές οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται λειψοί με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουν να συμπληρώσουν ούτε καν 18αδα. Στο μεταξύ οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκαθαρίζουν ότι: «Κάνουμε προσπάθεια να βγουν ορισμένα δελτία μέχρι την Παρασκευή (07/03).

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθαν και οι ξαφνικές αποχωρήσεις των Μαζιώτη και Ζάρκου, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν άντεξαν την πίεση και τις συνθήκες στις οποίες αγωνίζονται όλο αυτό τον καιρό.

Όπως και να έχει η κατάσταση που επικρατεί είναι δύσκολη και χρειάζεται ψυχραιμία καθώς απομένουν μόλις τέσσερα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League. Αν μέχρι το τέλος της βδομάδας δεν αλλάξει κάτι δραματικά τότε ο Βύζας ακόμα μια φορά θα παραταχθεί αποκομμένος στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά (09/03 15:00).

Exit mobile version