Καλλιθέα: Γεμάτο απουσιολόγιο

Για την Καλλιθέα η νίκη αποτελεί μονόδρομος καθώς οι τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές δεν της αφήνουν το περιθώριο για τυχόν στραβοπατήματα. Ωστόσο πολλές είναι οι απώλειες.

Πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή η Καλλιθέα φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη την ταλαιπωρημένη Γλυφάδα (09/03 15:00) για λογαριασμό της 23ης αγωνιστικής της Football League. Παρά τη μικρή δυναμική του αντιπάλου το έργο για τους γηπεδούχους δεν προμηνύεται εύκολο, αφού από από πλευράς «κοκκινόμαυρων» η δίψα για οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη. Συν τοις άλλοις οι απουσίες βασικών στελεχών της ομάδας προβληματίζουν ακόμα παραπάνω τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δεν υπολογίζει στις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Μουσταφίδη Αρναρέλη και Μπριλάκη. Παράλληλα ο Πούλγκα υποβλήθηκε την Τρίτη (04/03) σε μαγνητική προκειμένου διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος στον τετρακέφαλο. Τα αποτελέσματα αναμένονται λίαν συντόμως όμως η πιθανότητα να αγωνισθεί ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι μηδαμινή, τουλάχιστον για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Exit mobile version