Bianconeri: «Αναγκαίος ο οπαδικός αλληλοσεβασμός»

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (06/03) η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της πυργιώτικης ομάδας στο Αίγιο. Παρ’ όλα αυτά εδώ και μέρες οι ένθερμοι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιγιάλειου, «Bianconeri», τονίζουν ότι «ο οπαδικός Αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος.

Οι ένθερμοι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αισθάνονται την υποχρέωση να ανταποδώσουν τη φιλοξενία του πρώτου γύρου στους οπαδούς του Πανηλειακού, που θέλουν αλλά όπως φαίνεται δεν θα δώσουν το παρών στο Αίγιο.

Η σχετική ανακοίνωση: «Με αφορμή την εκδρομή των φιλάθλων του Πανηλειακού θέλουμε να τονίσουμε το εξής. Πέρα από βαθμολογίες, play-off και πρωταθλητισμούς αυτό που μετράει περισσότερο από ποτέ στην εποχή μας, είναι ο οπαδικός ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ και τέτοιο διαθέτουν μπόλικο οι φίλαθλοι του Πανηλειακού.

Συγκεκριμένα στο ματς του πρώτου γύρου η φιλοξενία τους ήταν άψογη, καθώς πέρα από τη μέριμνα για φθηνά εισιτήρια, σεβάστηκαν την ομάδα και τον τόπο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τέτοιους οπαδούς που μας “ξηγιούνται” με σεβασμό, χαιρόμαστε να έχουμε απέναντί μας για 90′. Με το καλό λοιπόν να έρθουν και να νικήσει η καλύτερη ομάδα…».

Exit mobile version