Οι Ιταλοί «χαλάνε» του Καπίνο στη Νάπολι;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, οι άνθρωποι της Νάπολι αποφάσισαν να αποσύρουν την πρόταση τους για τον Στέφανο Καπίνο, παρά την αρχική συμφωνία τους με τον Παναθηναϊκό, επικαλούμενοι μάλιστα την συμπεριφορά του παίκτη εκτός αγωνιστικού χώρου!

Το δημοσίευμα μάλιστα τονίζει πως οι πληροφορίες του είναι αποκλειστικές και πως η μεταγραφή δεν θα γίνει, όμως, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι έτσι.

Εκτός του ότι ο 19χρονος πορτιέρο του Παναθηναϊκού δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην ως τώρα καριέρα του και αποτελεί υπόδειγμα συμπεριφοράς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το θέμα είναι ανοικτό και οδεύει προς θετική κατάληξη τα προσεχή 24ωρα. Την Τρίτη (04/06) ο Νίκος Νταμπίζας έλεγε χαρακτηριστικά πως περιμένει να τελειώσουν κάποια δικά τους ζητήματα οι άνθρωποι της Νάπολι για να γίνουν οι τελικές κουβέντες της πώλησης του Καπίνο, κάτι που είναι απόλυτα αληθές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, το θέμα της μεταγραφής του Καπίνο για λογαριασμό της Νάπολι έχουν αναλάβει οι Λούκα Βιτορίνι και Φούλβιο Μακούτο, οι οποίοι την Παρασκευή (06/06) θα έχουν την τελική επαφή με τον αθλητικό διευθυντή των «παρτενοπέι», Ρικάρντο Μπιγκόν έτσι ώστε να πάρουν το τελικό «ΟΚ» και να μιλήσουν στη συνέχεια με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής. Στη μεταγραφή σημαντικό ρόλο έχει και ο Έλληνας μάνατζερ, Μιχάλης Μανίκης, που έφερε σε επαφή τους Ιταλούς με τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες είναι στην Ιταλία για να τελειώσει το θέμα.

Υπενθυμίζουμε πως η αρχική συμφωνία της Νάπολι με τον Παναθηναϊκό προβλέπει 400.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη την επόμενη σεζόν και οψιόν αγοράς του ύψους 2 εκατ. ευρώ η οποία θα τεθεί προς ενεργοποίηση από το καλοκαίρι του 2014 αν κι εφόσον ο Καπίνο ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Νάπολι και τον νέο της τεχνικό, Ράφα Μπενίτεθ…

Exit mobile version