Τέρμα τα γκάζια για τον ΑΟΧ

Επίδειξη δύναμης από τον ΑΟ Χανιά όπου φιλοδώρησε με 5-1 τον Βύζαντα Μεγάρων κλειδώνοντας σε μεγάλο ποσοστό την είσοδο στα πλέι οφ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League.

Οι γηπεδούχοι είχαν εύκολο απόγευμα, κάνοντας μια άνετη νίκη κόντρα σε έναν πληγωμένο και «καταδικασμένο» αντίπαλο. Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας κατά τη διάρκεια των αλλαγών των «κιτρινόμαυρων» αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα χειροκρότησαν τους φιλοξενούμενους για την προσπάθεια.

Οι «μπλε» ξεκίνησαν δυναμικά και στο 28′ ο Καμπλιώνης με ατομική ενέργεια άνοιξε τον χορό των γκολ κάνοντας το 1-0. Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μαραγκουδάκης πήρε την σκυτάλη και με κοντινό πλασέ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη με το καλημέρα ο Λουκίνας σημείωσε το 3-0 (46′), ενώ μερικά λεπτά αργότερα με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση επί του Βύζαντα (60′). Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Παπατζίκος κάνοντας το 5-0 (72′), ενώ το γκολ της τιμής για τους Μεγαρείς πέτυχε ο Ταμπάκης διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Ταυτότητα του αγώνα

ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Πιθαρούλης, Παπατζίκος, Μανωλάς, Καμπλιώνης, Γκούμας, Σκάρος (62′ Σκάρος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης, Βασιλόγιαννης (65′ Βαλλιάνος), Λουκίνας (70′ Μπουντόπουλος)

Βύζας Μεγάρων (Θανάσης Σταματόπουλος): Διαμαντάρας (67′ Μούζος), Ζάρκος (52′ Κλαπής), Δελαρδάς, Ταμπάκης, Τσακιράκης, Παπαδημητρίου, Λέκκας, Κοντούλης, Νικολέτος (82′ Μπελέρης), Μιχαλόπουλος, Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Βοηθοί: Μπετσόγλου, Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Παρατηρητής: Ζαχαρουδάκης (Ηρακλείου)

Exit mobile version