Εύκολα ο Ηρακλής Ψαχνών

Ο Ηρακλής Ψαχνών έριξε τέσσερα και πάει ολοταχώς για πλέι οφ ενώ παράλληλα έσπρωξε στο γκρεμό τον Αστέρα Μαγούλας, επιστρέφωντας με τον καλύτερο τρόπο από το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Ηρακλειδείς, όταν στο 10ο λεπτό απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Μπαλασάκης έκανε δυνατό φάουλ έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα να αντικρίσει απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα της Εύβοιας προηγήθηκε μόλις στο 18ο της αναμέτρησης ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσούτση. Η ανεβασμένη ψυχολογία έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πρεσάρουν ψηλά και να χτίσουν από νωρίς τα θεμέλια της νίκης. Αρχικά στο 25′ ο Μπουμάλ έκανε το 2-0, ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας ο Τσούτσης δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0 (32′). Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 78′ ο Κρητικός.

Ταυτότητα του αγώνα

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Τζανής, Καλαϊτζίδης, Πατσατζόγλου (54′ Ντελέκος), Τσιμότζι, Τσούτσης, Μπουμάλ (46′ Κερ), Κρητικός, Οχάντζα (58′ Σταματής)

Αστέρας Μαγούλας (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μπαλασάκης, Κοτίτσας, Τριάντος, Παπαευθυμίου, Στρατομήτρος, Σαμαρόπουλος, Αντωνόπουλος (10′ Κασμερίδης), Πέρελμαν (54′ Κορνελάτος), Ντιέγκο, Δωματάς (64′ Κανελλόπουλος), Δημητριάδης

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Δόσης, Ντάλλας (Αθηνών)
Παρατηρητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Exit mobile version