Ξεμπούκωσε η Καλλιθέα… 5-0 την Γλυφάδα

Η Καλλιθέα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γλυφάδας και με το αποψινό (09/03) 5-0 κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια… Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ και μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπουμάλ έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαλάν σημείωσαν το 2-0 (33′), σκορ που έμοιαζε να μην γυρίζει παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη οι μηχανές των «κυανόλευκων» σίγησαν για ένα εικοσάλεπτο όμως ήταν να μην πάρουν μπρος… πετυχαίνοντας τρία ακόμη τέρματα. Σε διάστημα δυο λεπτών ο Χαϊκάλης που είχε περάσει ως αλλαγή σκόραρε δις σβήνοντας τις όποιες βλέψεις για κάτι καλύτερο από πλευράς Γλυφάδας. Στο 70′ ο 29χρονος άσος από τα 11 βήματα έκανε το 3-0, ενώ στο 72′ το 4-0. Τη χαριστική βολή έδωσε ο Λεβέντης όπου στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ταυτότητα του αγώνα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίνισα Γκόγκιτς): Μιχελής, Λεβέντης, Πίκολο, Καλαμιώτης, Παγώνης, Σταύρου, Φαγιέ, Κατσικογιάννης (46′ Μιχαλόπουλος), Γκαλάν (57′ Χαϊκάλης), Ρόχας, Εμβέλε (67′ Τόρες)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Διαμαντής, Αρκουμάνης (55′ Κόκκαλης), Μπράχο, Ζώνας, Μαρκάκης, Μουστάκης, Δημακάκος, Δωροβίνης (77′ Διγαλάκης), Κωνσταντινίδης (46΄Μπότης), Ραχίμ, Ταμπάκης

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης (Πειραιά) Μπαλιάκα (Λέσβου)

Exit mobile version