Έτσι απλά ο Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός έφυγε με το διπλό (2-0) από την Άμφισσα χτίζοντας τις βάσεις για την επόμενη χρονιά, σε αντίθεση με τον Φωκικό που αποτελεί την αρνητική έκπληξη του δευτέρου γύρου.

Οι «πράσινοι» έδειξαν εξ αρχής τις άγριες διαθέσεις τους και χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Νεόφυτου κατάφεραν να αποδράσουν με το υπερπολύτιμο τρίποντο. Μόλις στο 4′ ο συνήθης ύποπτος (Νεόφυτος) έλυσε το γόρδιο δεσμό με τα δίχτυα κάνοντας το 1-0, ενώ στο 32′ ο ίδιος παίκτης με δεύτερο προσωπικό διαμόρφωσε το τελικό 2-0, διαλύοντας τα όνειρα των γηπεδούχων.

Τα νεύρα ο κακός δαίμονας… Η ομάδα του Γιώργου Κούτση δεν είχε περιθώρια αντίδρασης και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα τελείωσε το ματς με δέκα καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλβαρεζ πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Ταυτότητα του αγώνα

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης):Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος (54′ Θέο), Άλλα, Ράντι, Σκαρίμπας, Φράγκος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Τζέκος, Ασίγκμπα, Καλαγκάνης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Αθανασίου (87′ Αθανασόπουλος), Ντάλλας, Προβατίδης, Ντος Σάντος (13′ Ντε Πάουλα), Νεόφυτος (90′ Καλογερόπουλος), Παραράς, Γουέλκαμ

Διαιτητής: Κωνσταντάκης (Αχαΐας)

Βοηθοί: Σπανός, Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας)

Exit mobile version