Παναιγιάλειος: «Η νίκη αφιερώνεται αποκλειστικά στον κόουτς»

Όπως ήταν φυσικό η χθεσινή (10/03) νίκη (1-0) του Παναιγιάλειου επί του Πανηλειακού στο Αίγιο επισκιάστηκε από το θλιβερό χαμό της συζύγου του προπονητή των «μελανόλευκων», Νίκο Κουρμπανά.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό και τεχνικό επιτελείο του Παναιγιάλειου στάθηκε στο πλευρό του 51 ετών τεχνικού, αφιερώνοντας του μάλιστα το τρίποντο. Τα θερμά συλλυπητήρια στον καλό του φίλου εξέφρασε και ο τεχνικός του Πανηλειακού, Νίκος Παντέλης.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας του Αιγίου, Παύλος Ανωγιάνης, εκπροσώπησε τον Κουρμπανά στη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας τα εξής: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια στον κόουτς και να του αφιερώσουμε όλη η ομάδα την νίκη και να έχει δύναμη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που έδειξε για ακόμη μία φορά τη δυναμική του. Για το παιχνίδι ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, ήταν πολύ δυνατό, ένα πραγματικό ντέρμπι. Πιστεύω ότι η ομάδα μου το ήθελε πολύ και το πήρε. Εμείς συνεχίζουμε δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, θέλει ακόμα τρεις αγωνιστικές, ώστε να είμαστε και μαθηματικά στα πλέι οφ. O Πανηλειακός έδειξε ότι είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της. Για ακόμη μία φορά η νίκη αφιερώνεται στον κόουτς και μόνο σε αυτόν».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου, Βασίλης Μπούνας δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν σας κρύβω ότι είχα στο μυαλό μου να πω άλλα πράγματα, ειλικρινά, αλλά θεωρώ ότι όλα μα όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν έχεις να κάνεις με την ανθρώπινη ζωή και με κάποια πράγματα που τελικά δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε στη ζωή. Θέλω να πω τα συλλυπητήρια απ’ όλη την ομάδα στον κόουτς. Να ξέρει ότι είμαστε δίπλα του, ότι τουλάχιστον στον Παναιγιάλειο ο όρος οικογένεια είναι αυτός που όλοι ξέρουμε. Περνάμε τις περισσότερες ώρες εδώ, είναι το σπίτι μας και στα δύσκολα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και μαζί. Τον στηρίζουμε και του εύχομαι να ζήσει, να θυμάται το κοντινό του συγγενικό πρόσωπο και όλες τις καλές στιγμές που έχει περάσει μαζί του. Του αφιερώνουμε την νίκη και θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να είμαστε δίπλα του και να το ξεπεράσουμε μαζί. Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν θα ήθελα να μιλήσω διότι δεν το θεωρώ αυτή τη στιγμή σωστό. Θέλω να σταθώ μόνο εκεί. Το μόνο που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο και η προσπάθεια συνεχίζεται. Και πάλι συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Κουρμπανά».

Τέλος από το αντίπαλο δέος, την συμπαράστασή του εξέφρασε ο Νίκος Παντέλης λέγοντας: «Κάπως αλλιώς θα έπρεπε να ξεκινήσουμε αλλά επειδή κι εγώ πληροφορήθηκα αυτό το τραγικό συμβάν για το φίλο μου τον Νίκο και επειδή πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή και τίποτε άλλο, να ευχηθώ κι εγώ ότι το καλύτερο στον Νίκο που είναι φίλος μου και γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Είναι αρκετά δυνατός για να το ξεπεράσει και του εύχομαι ότι το καλύτερο».

Exit mobile version