Σοκ με Κωτσαρή στο Κορδελιό!

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο έμπειρος εξτρέμ του Οδυσσέα, που χειρουργείται και χάνει τη σεζόν. Δηλώσεις Κώστα Κορμαρή για την έξοδο στο Θεσπρωτικό.

Ραντεβού με την ατυχία του είχε ο Κώστας Κωτσαρής, ένα από τα βαρόμετρα και τις πολυτιμότερες μονάδες του φετινού Οδυσσέα Κορδελιού. Ο έμπειρος αριστερός χαφ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, όπως έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε, «παγώνοντας» άπαντες στους κυανόλευκους και στερώντας μια βασική επιλογή από τον Κώστα Κορμαρή μέχρι το φινάλε της χρονιάς. Ο Κωτσαρής θα διαβεί άμεσα την πόρτα του χειρουργείου και θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου ένα πεντάμηνο.
Στη σκιά του δυσάρεστου αυτού γεγονότος, η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης θα κυνηγήσει την Κυριακή τη δεύτερη σερί νίκη, στο Θεσπρωτικό κόντρα στον Κεραυνό, μετά το τρίποντο με την Πρέβεζα.
Πλην του Κωτσαρή ο Κορμαρής δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Παπαδόπουλο και στον επίσης τραυματία Ευθυμιάδη, ενώ επανέρχεται ο Κομνηνάκης, με τον στρατευμένο Αντωνιάδη να παίρνει άδεια και να υπολογίζεται. Στην αποστολή για τον Οδυσσέα μετέχουν οι Παπαϊωάννου, Νικολαϊδης, Αντωνιάδης, Κομνηνάκης, Μπέλλης, Βασιλείου, Σαλακίδης, Κ. Βιλανάκης, Α. Βιλανάκης, Μανώλη, Θεοδωρίδης, Αθανασίου, Καραχαλίδης, Ποργιαζίδης, Καρράς, Γιαννιώτης, Θαλασσινός, Παναγιωτίδης, Σταφυλίδης. Τέλος, ο τεχνικός του Κορδελιού με δηλώσεις του υποστήριξε: «Μπορεί ο Κεραυνός Θεσπρωτικού να υποβιβάζεται, αλλά είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχε ζορίσει πρόσφατα και τη Δόξα Πενταλόφου, ενώ παίζει ελεύθερα και χωρίς άγχος. Πρέπει να κερδίσουμε και ποντάρουμε στην ανάγκη μας για βαθμούς. Έχουμε δίψα για τη σωτηρία και πρέπει να μιλήσει το κίνητρο».

Exit mobile version