Νίκη-υπέρβαση ο Πυρσός Γρεβενών

Βαθιά ανάσα για τους πράσινους του Πέτρου Τσούκλη, που «λύγισαν» με 1-0 τη Λάρισα με γκολ του Δούμα στο 88΄, στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Τζαναβάρα στο τιμόνι της ΑΕΛ.

Άλμα σωτηρίας έκανε ο Πυρσός Γρεβενών, που πανηγύρισε τρίποντο-χρυσάφι και… αυτοπεποίθησης, με 1-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Λάρισα. Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη έκανε κατάθεση ψυχής, έδωσε το κάτι παραπάνω και πήρε οξυγόνο και ώθηση στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, μετά από δυο σερί ήττες. Στην αντίπερα όχθη, οι βυσσινί έμειναν με άδεια χέρια και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας άρχισε με το… αριστερό τη θητεία του στον πάγκο των Θεσσαλών.
Το «χρυσό» γκολ, που οδήγησε στην υπέρβαση τους ψυχωμένους πράσινους, πέτυχε στο 88΄ ο Ηλίας Δούμας με κεφαλιά, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην ΑΕΛ. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν νωρίτερα, στο 76΄, δοκάρι με τον Νέστορα Στεφανίδη. Ο τελευταίος είχε δυο καλές ευκαιρίες για τη Λάρισα, στο 6΄ (σουτ σε Κοσμίδη) και το 8΄ (σουτ άουτ), ενώ στο 14΄ ο Γκούρτσας σούταρε στον γκολκίπερ των γηπεδούχων, όπως και ο Νεμπεγλέρας πέντε λεπτά μετά. Στο 47΄ ο Γρ. Κοσμίδης είπε «όχι» στον Τσεμπερίδη και στο 52΄ στον Μπλέντι.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Γρ. Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Αθανασιάδης, Σκέντος, Κυριακίδης, Π. Κοσμίδης ( 90΄ Ελευθερίου), Χαραλαμπίδης, Τζερεμές (65΄ Σικαλόπουλος), Δούμας, Kαραγιάννης, Ιωαννίδης (75΄ Κοτσαντίσογλου)
ΛΑΡΙΣΑ: Σικαλιάς, Αραμπατζής (80΄ Καρανίκας), Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (58΄ Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης (88΄ Πατινιώτης), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Exit mobile version