Ολική επαναφορά για Οδυσσέα

Παρότι κυνηγούσε το σκορ με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, το Κορδελιό με τα γκολ των Σαλακίδη-Θεοδωρίδη «γύρισε» το ματς (1-2) και έκανε το «δυο στα δυο» με τον Κώστα Κορμαρή.

Σε τροχιά σωτηρίας παραμένει ο Οδυσσέας Κορδελιού, που συνεχίζει με τον Κώστα Κορμαρή (δυο στα δυο μετά τη νίκη με την Πρέβεζα) την ανοδική πορεία που είχε τόσο με τον Θωμά Βυρζαμάνη όσο και εν συνεχεία με τον Μιχάλη Μαυρίδη. Οι κυανόλευκοι της δυτικής Θεσσαλονίκης «άλωσαν» με 2-1 την έδρα του Κεραυνού Θεσπρωτικού, με ανατροπή μάλιστα στο σκορ.
Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στο 24΄ με σουτ του Κατσαρού, ενώ στο 45΄ ο Σαλακίδης ισοφάρισε με πλασέ για τους φιλοξενούμενους (1-1). Στο 72΄ ο Σωτήρης Θεοδωρίδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.
Το Κορδελιό είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, όπως με τους Κομνηνάκη (2΄ κεφαλιά άουτ), Α. Βιλανάκη (8΄ σουτ άουτ), Θεοδωρίδη (32΄ πλασέ άουτ και 61΄ προβολή σε Λέκκο), Γιαννιώτη (40΄ σουτ σε Λέκκο), Κ. Βιλανάκη (76΄ σουτ άουτ) και Σαλακίδη (σουτ άουτ στο 81΄). Στην αντίπερα όχθη, ο γκολκίπερ Παπαϊωάννου έδειξε… ζεστός για τους Θεσσαλονικείς στο 28΄, όταν είπε «όχι» στο σουτ του Κατσαρού και στο 67΄ όταν έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ την προσπάθεια του Σ. Κούση. Διαιτητής ήταν ο Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Λέκκος, Πάσχος , Κούσης Σπ. (70΄Πάνος), Κωστακιώτης, Ντούσκας, Αντωνίου, Μπουρδούβαλης, Κατσαρός (86΄λ.τρ.Πανούσης), Σιδηρόπουλος, Κολιός Π. (46΄λ.τρ.Δήμος), Κούσης Στ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Παπαϊωάννου, Νικολαΐδης, Αντωνιάδης, Καρράς, Κομνηνάκης, Μπέλλης, Γιαννιώτης (52΄Ποργιαζίδης), Μανώλη (46΄Βιλανάκης Κ.), Θεοδωρίδης, Βιλανάκης Α. (87΄Βασιλείου), Σαλακίδης.

Exit mobile version