Νίκος Βουτσίδης: «Ο Μπέος ήταν στα αποδυτήρια»

Ο αντιπρόεδρος της Επισκοπής, Νίκος Βουτσίδης υποστήριξε ότι ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΕΑΚ.

Ο Βουτσίδης κατήγγειλε ότι με αφορμή τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου έσπρωχνε και έβριζε τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε χθες (17/03) στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και στην εκπομπή «Δίκη»: «Εμείς σαν Επισκοπή έχουμε από την αρχή έναν στόχο, ήθος τιμή, φιλοξενία και σεβασμό. Όσοι ήρθαν στο γήπεδο μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμείς από τις άλλες έδρες. Αν και στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μια νίκη χάρη σε πέναλτι που μας μετέτρεψαν σε επιθετικό φάουλ, έφυγαν σαν κύριοι.

Στο γήπεδο εγώ δεν ήμουν, όμως με πήραν τηλέφωνο τα μέλη του τεχνικού τιμ και μου είπαν ότι τους έβριζαν και τους έσπρωχναν ο κύριος Μπέος με ανθρώπους έξω από τα αποδυτήρια. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν τα μέλη του τιμ. Μάλιστα ο πρόεδρος μας καλούσε στο τηλέφωνο τον κύριο Μπέο, αλλά δεν απαντούσε. Έτσι επικοινωνήσαμε με τον κύριο Καραγιάννη και τον ευχαριστούμε».

Γιατί ο πρόεδρος της Επισκοπής καλούσε τον Μπέο και αν πράγματι ήταν στα αποδυτήρια παρά τον ισόβιο αποκλεισμό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φοβήθηκε με αυτά που μας είπαν και τον καλούσαν. Με πήρε και ο γενικός αρχηγός και ο προπονητής μας. Ήταν στα αποδυτήρια».

Exit mobile version