Αντέχει στα δύσκολα ο Ηρακλής Αμπελοκήπων

Φράζει το δρόμο στα φαβορί (Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός) η ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη, που «έκοψε» εφτά βαθμούς σε τέσσερα ματς από το δίδυμο κορυφής. Δηλώσεις του προέδρου Γ. Ζαντόπουλου.

Σε κακό δαίμονα και φονέα των γιγάντων εξελίσσεται ο Ηρακλής Αμπελοκήπων. Η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης είναι… μετρ στις «ζημιές» κόντρα στα δυο φαβορί του ομίλου, αφού έχει δυο ισοπαλίες με τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα (0-0 στον πρώτο γύρο εντός και 1-1 στον Εύοσμο πριν δυο αγωνιστικές), ενώ πρόσφατα έριξε στα… σχοινιά και τον δεύτερο Πανσερραϊκό, κερδίζοντάς τον 2-1. Συνολικά δηλαδή οι κυανόλευκοι «τσίμπησαν» 5 βαθμούς σε 4 ματς με τους δυο επικεφαλής του ομίλου (έχασαν μόνο στις Σέρρες στον πρώτο γύρο με 4-1).
Ζαντόπουλος: Θέμα νοοτροπίας
Για το παραπάνω… φαινόμενο μίλησε στο dokari.gr ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος, τονίζοντας: «Οι παίκτες μας δείχνουν πιο υπεύθυνοι, σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα δύσκολα. Δεν είναι θέμα κινήτρων, αλλά θέμα νοοτροπίας. Ενίοτε, σε θεωρητικά πιο βατά ματς, είμαστε πιο χαλαροί και ανώριμοι, κάτι που είναι και καλό και κακό. Πρέπει να δείχνουμε διάθεση και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Κλειδί και ζητούμενο είναι η θέληση. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες, τύχη, αντίπαλος, διαιτησία. Αν έχουμε προσπαθήσει και κάνουμε αυτό που πρέπει, θα νιώθουμε ευχαρίστηση. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως στα τελευταία ματς, δείξαμε ότι έχουμε τα φόντα για γρήγορη σωτηρία. Τώρα θέλουμε κάτι θετικό στη δύσκολη έδρα του Σουφλίου».
Για να συνεχίσει ο Ζαντόπουλος: «Παράλληλα, ο Ηρακλής ενδιαφέρεται και για την ανάδειξη νέων παικτών. Ήδη το καλοκαίρι δώσαμε δυο παίκτες στη Β΄ Εθνική, τον Παναγιωτίδη στον Γάζωρο και τον Γιαξή στον Βατανιακό, ενώ τον χειμώνα άλλον ένα, τον Ιορδανίδη στα Γιαννιτσά. Γίνεται καλή δουλειά, όσοι αξίζουν δεν χάνονται και ήδη κάποιοι άλλοι θα πάρουν σειρά για προώθηση. Για παράδειγμα ο νεαρός τερματοφύλακας, Παναγιώτης Ζιάκας, που ήρθε το καλοκαίρι για… τέταρτος, κατόπιν δοκιμής, αλλά καθιερώθηκε και βγάζει μάτια στα τελευταία ματς. Πάντως, δεν έχουμε κάτι επίσημο ακόμα στα χέρια μας».
Στα αγωνιστικά, ο Ιερόθεος Γιαμουρίδης για το εκτός έδρας ματς με τον Έβρο Σουφλίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χαψά και Ζαχαράκη, στον στρατευμένο Τσομπάνογλου, ενώ αμφίβολος είναι ο Τσιαμπέρας. Αντίθετα, γυρνά από τιμωρία ο Σαμπιασβίλι.

Exit mobile version