Τελευταία… πινελιά για Δόξα Δράμας

Βλέπουν Γιαννιτσά οι «Μαυραετοί» που με νίκη σφραγίζουν μαθηματικά τη σωτηρία. Έξω ο Στόικος, γυρνά ο Θεοδωρέλης, αμφίβολοι Διαμαντόπουλος, Στεργιανός, Μουδούρογλου.

Η ήττα στην Κατερίνη από τον Πιερικό τη Δευτέρα πήγε λίγο πίσω χρονικά την υπόθεση «οριστική εξασφάλιση» για τη Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Γιώργου Κουδούνη φιλοδοξεί να «κλειδώσει» το στόχο την Κυριακή στο… σπίτι της με την ουραγό και υποβιβασμένη Αναγέννηση Γιαννιτσών, αν φτάσει στην τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς. Βεβαίως, αν ο Βατανιακός χάσει στο Βόλο από τη Νίκη, οι ασπρόμαυροι οριστικοποιούν τη σωτηρία ακόμα και με… ήττα ή ισοπαλία!
Από τους «Μαυραετούς», που είχαν κερδίσει και στην Πέλλα στον πρώτο γύρο και ποντάρουν στην ώθηση της έδρας, θα λείψει ο τιμωρημένος Σάκης Στόικος, που θα απουσιάσει και στο φινάλε εκτός έδρας με τον Βατανιακό. Αντίθετα, επανέρχεται ο Λάζαρος Θεοδωρέλης από τιμωρία και αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Νατσούρα στα μετόπισθεν. Παράλληλα, αμφίβολοι για τη Δόξα είναι οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος (κάνει θεραπείες για τη δισκοκήλη και ακόμα δε γυμνάζεται), Γιάννης Στεργιανός (έγινε αναγκαστική αλλαγή στην Πιερία με πρόβλημα στον τετρακέφαλο και θα κάνει μαγνητική) και Σάββας Μουδούρογλου (θα επισκεφτεί τον γιατρό για να δει πότε θα επανέλθει στις προπονήσεις.

Exit mobile version