Τάσος Κυριάκος: «Τυχερός που έπαιξα στον Πανηλειακό»

Ο Τάσος Κυριάκος μετά το βελούδινο διαζύγιο εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους πάντες για την στήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπο του, ενώ υποστήριξε ότι πλέον νιώθει αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Πανηλειακού.

Εν τω μεταξύ ο 35χρονος αμυντικός δεν παρέλειψε να ευχηθεί την άμεση επιστροφή των «κοκκινόμαυρων» στα μεγάλα σαλόνια της Super League.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Μετά τη σύμφωνη λύση του συμβολαίου μου με την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά και προσωπικά τον κο ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για τη φιλία του, την εκτίμησή του, την υποστήριξή του για όσο διάστημα βρέθηκα στην ομάδα του Πανηλειακού. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που βρέθηκα στον Πανηλειακό και που βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα στη φάση αυτή, αισθάνομαι ότι θα είμαι πάντα μέλος της οικογένειας του Πανηλειακού και ανά πάσα στιγμή αν χρειαστεί και μου ζητηθεί θα είμαι κοντά στην ομάδα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία και την αποδοχή τους στο διάστημα που βρέθηκα στον Πανηλειακό, του προπονητές μου κύριο Νίκο Παντέλη και Αντώνη Δρακόπουλο, όλο το αθλητικό team και το υπόλοιπο προσωπικό της ΠΑΕ καθώς και τον κόσμο του Πανηλειακού που μου έδειξε την αγάπη του, την υποστήριξή του, την αποδοχή του και μου μετέδωσε τον ενθουσιασμό του σε κάθε παιχνίδι.

Εύχομαι στον Πανηλειακό επιτυχίες και νίκες καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται για αυτή τη σεζόν. Επίσης εύχομαι να ανέβει στη «μεγάλη κατηγορία» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί του αξίζει. Είναι ένα πολύ μεγάλο και ιστορικό σωματείο, με κύρος, ιστορία, πολλούς φιλάθλους, αγάπη απ’ όλο το νομό και είναι καιρός πάλι να κατακτήσει τα σαλόνια της super league.

Με εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου προς την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Τάσος Κυριάκος

Λάρισα 19/03/14».

Exit mobile version