Χωλαίνει στο… σπίτι του ο Νέστος

Ένα γύρο χωρίς εντός έδρας νίκη η ομάδα της Χρυσούπολης, που έχει μόνο δυο… άσους και μάζεψε εκτός τους 20 από τους 29 βαθμούς της. Χωρίς Δεσύλλα-Τσέκο με Βυζάντιο.

Οι φτωχές επιδόσεις μέσα στη Χρυσούπολη στερούν μέχρι τώρα από το Νέστο ένα καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη και τον διατηρεί οριακά πότε μέσα και πότε έξω από τη ζώνη υποβιβασμού. Οι Καβαλιώτες συμπλήρωσαν περίπου ένα γύρο χωρίς… άσο, έχοντας μόνο δυο νίκες στο «σπίτι» τους, με Έβρο Σουφλίου και Μακεδονικό. Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Αντώνη Κασδοβασίλη κατέκτησε μόνο εννιά βαθμούς στην έδρα της, από τους συνολικά 29 που έχει ως τώρα (20 ήτοι εκτός έδρας, με έξι διπλά και δυο «Χ»).
«Πρέπει να κάνουμε… ευχέλαιο. Με το Σιδηρόκαστρο είχαμε πέντε δοκάρια και μείναμε στο 2-2. Αν είχαμε εντός τους βαθμούς που λείπουν, θα ήμασταν κοντά στον… πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα! Εκτός έδρας έχουμε παρόμοιες επιδόσεις» σχολιάζουν «σκασμένοι» οι άνθρωποι του Νέστου. Τέλος, για το γειτονικό ντέρμπι με το Βυζάντιο στο Κοκκινόχωμα, που θεωρείται ματς «κλειδί», από τη Χρυσούπολη θα λείψουν οι τιμωρημένοι Τσέκος και Δεσύλλας.

Exit mobile version