Εύκολα η Παναχαϊκή κόντρα στον καταδικασμένο Βύζαντα

Ένα ημίχρονο ήταν υπεραρκετό για την Παναχαϊκή όπου φιλοδώρησε 3-0 τον ταλαιπωρημένο Βύζαντα Μεγάρων, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Αχαιοί πέρασαν ένα εύκολο μεσημέρι στο Παμπελοποννησιακό επικρατώντας άνετα του «ακέφαλου» Βύζαντα. Σημειώνεται ότι οι Μεγαρείς παρατάχθηκαν χωρίς αρχηγό στο τιμόνι τους αφού ο πρώην γυμναστής της ομάδας, Τάκης Αναγνωστόπουλος, αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως είχε κάνει την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Φωκικό.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν καμία αντίσταση από τον πληγωμένο αντίπαλο τους. Στο 24′ έπειτα από πάσα του Ντα Κόστα ο Χιντζίδης πλάσαρε, ανοίγοντας το χορό των γκολ. Οι πανηγυρισμοί δεν σταμάτησαν αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοντογουλίδης πήρε την σκυτάλη σημειώνοντας το το 2-0 (25′). Τέλος στο 38′ ήταν η σειρά του Βιγιαφάνε να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ της αναμέτρησης, ο οποίος με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πάτρας χαμήλωσε τα γκάζια, με τους «κιτρινόμαυρους» επηρεασμένους από την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο να μην φέρνουν αντίσταση.

Η Παναχαϊκή με το σημερινό (22/03) τρίποντο αναρριχήθηκε στην 7η θέση με 37 βαθμούς, ενώ ο Βύζας παρέμεινε ουραγός στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς για το νότιο όμιλο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Χούσα, Χιντζίδης, Φούφουλας, Κάργας, Βασιλαντωνόπουλος (43′ Μασούρας), Ντα Κόστα (46′ Χοτζάλι), Μπαλού, Πλέγας, Κοντογουλίδης (63′ Κιάσσος), Βιγιαφάνε

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μούζος, Δελάρδας, Ταμπάκης (20′ Μπελέρης), Τσακιράκης (58′ Κλάπηης), Παπαδημητρίου, Μιχαλόπουλος, Κοντούλης, Ι. Μαζιώτης, Νικολέτος, Λέκκας, Α. Μαζιώτης (74′ Κολοκοτρώνης)

Exit mobile version