Στο δεύτερο σκαλί η Κοζάνη (video)

Νίκη… εκτόξευσης στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό με 1-0 για τους ερυθρόλευκους με γκολ του αειθαλή Προβίδα. Βρέθηκε δεύτερη η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου (μείον πέντε από τη Λάρισα).

Στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα του 2ου ομίλου αναρριχήθηκε η Κοζάνη, που πέρασε δεύτερη με πέντε βαθμούς λιγότερους από τη Λάρισα. Η φορμαρισμένη ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου κέρδισε με 1-0 τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι με «άγρια» ομορφιά, που μπορεί από το πουθενά να βάλει… φωτιά στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δυνατό σουτ του Γιάννη Προβίδα (φωτο) στο 13΄ που πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ήρθε το 0-1, με πλασέ του έμπειρου επιθετικού, μετά από λάθος του Ραγκαβίνα. Στο 28΄ ο Πιπινίκας (αντικατέστησε τον σκόρερ που τραυματίστηκε) σούταρε δυο φορές σε σώματα αμυνομένων από καλή θέση και στο 39΄ ο Ταφαρλής σούταρε λίγο άουτ. Στο 51΄ η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη απείλησε με τον Υψηλό, που σούταρε άουτ, όπως και ο Μουρουζίδης για τους γηπεδούχους στο 66΄. Στο 75΄ ο Χατζόπουλος σπατάλησε ακόμα μια ευκαιρία για τους κοκκινόμαυρους, ενώ στο 80΄ ο Τσαταλιός έσωσε στη γραμμή το σουτ του Πιπινίκα. Στις καθυστερήσεις ο Αμπατζίδης είπε «όχι» στην κεφαλιά του Γαβανά για τον Καμπανιακό. Διαιτητής ήταν ο Τερετίδης (Καβάλας).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Παππάς, Παπάζης, Τσαταλιός, Γαβανάς, Ραγκαβίνας (82′ Ιωάννου), Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Λαγκώνας (46′ Μεσιάρης), Προβατίδης (65′ Μουρουζίδης).
ΚΟΖΑΝΗ: Αμπατζίδης, Χαματάϊ (89′ Ντεμιράϊ), Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γ. Τσικόπουλος (80′ Κουτσομήτρος), Η. Τσικόπουλος, Προβίδας (25′ λ.τ. Πιπινίκας), Ταφαρλής, Ματούλας.

ΦΩΤΟ: kampaniasports.gr

Exit mobile version