Σωτήρης Τσάτσος: «Ομάδα με 100 κιλά αρχ…»!

Ο Σωτήρης Τσάτσος μίλησε για τον ΑΟ Χανιά, την ομάδα έκπληξη της κατηγορίας.

Ο μέσος των «μπλε» υποστήριξε ότι άπαντες έχουν φιλοδοξίες αλλά πάνω απ’ όλα διαθέτουν ψυχή και αν μη τι άλλο θα παλέψουν σκληρά για το μεγάλο όνειρο, την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Στο μεταξύ ευχαρίστησε το φίλαθλο κόσμο των Χανίων, που μέχρι τώρα δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή του στον κρητικό σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «flnews.gr»: «Δεν είμαστε από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, αλλά έχουμε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν το περίμενε στην αρχή. Το πρωτάθλημα διεξάγεται με ιστορικές ομάδες, που έχουν πολλά χρόνια παρουσίας στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς όχι μόνο μείναμε στην κατηγορία αλλά θα διεκδικήσουμε το όνειρο.

Για τις πιθανότητες ανόδου υπογράμμισε: «Θα παλέψουμε όλα τα ματς. Θα μετάσχουν πιο έμπειρες ομάδες από εμάς στα πλέι οφ, όμως εμείς θα κάνουμε ό,τι και στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και από εκεί και πέρα όποιο αποτέλεσμα θα έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο. Είμαστε μια ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες και έχουμε όλα τα εχέγγυα να τα καταφέρουμε. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνθέτουμε μια ομάδα με 100 κιλά αρχ…! Για αυτό δεν πρέπει κανείς να μας υποτιμήσει».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη: «Οι συμπαίκτες μου και εγώ τους ευχαριστούμε γιατί μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και περιμένουμε ότι θα κάνουν το ίδιο στα μπαράζ ανόδου».

Τέλος επισήμανε τα φαβορί για την άνοδο: «Έχουν προβάδισμα οι πρωτοπόροι, Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα. Η 3η θέση θεωρώ ότι θα παιχτεί μεταξύ του Αιγινιακού και Ηρακλή».

Exit mobile version