Παναιγιάλειος: Θα ανοίξει τις πόρτες του

Τελικά ο κόσμος θα δώσει το βροντερό παρόν στην κρισιμότερη μάχη του Παναιγιάλειου με την Επισκοπή (30/03) στο Αίγιο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η τιμωρία που του είχε υποβληθεί απαλείφθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά ο αθλητικός εισαγγελέας έπειτα από απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League είχε επιβάλλει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.000 ευρώ στη «μελανόλευκη» ΠΑΕ. Αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή (24/02).

Ωστόσο η απόφαση άλλαξε η τιμωρία δεν ισχύει, ενώ το πρόστιμο αυξήθηκε στα 7.000 ευρώ.

Εντούτοις ο 12ος παίκτης θα βρεθεί στο πλάι της ομάδας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των «μελανόλευκων» για μια θέση στην προνομιούχο τετράδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναιγιάλειος έστω και με ένα βαθμό κόντρα στους αδιάφορους Κρητικούς, εξασφαλίζει μια θέση στα πλέι οφ.

Όπως ήταν φυσικό άπαντες ενεργοποιήθηκαν άμεσα και με την παρακάτω ανακοίνωση ενημέρωσαν το φίλαθλο κοινό για τα νέα δεδομένα: «Η Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι μετά την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή των κεκλεισμένων των θυρών για το παιχνίδι με την Επισκοπή, η ποινή δεν ισχύει και ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον αγώνα. Επίσης τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:

Καφέ «Ημίχρονο» – Ρωμανιώλη 4

Περίπτερο Ζόμπος – Τρίγωνη Πλατεία

Το… άλλο καφενείο – Μητροπόλεως 128

Γραφεία της ΠΑΕ – Ανδρονοπούλου 4».

Exit mobile version