Σε ρυθμούς… capoeira η Καστοριά!

Χαλάρωμα με τον βραζιλιάνικο πολεμικό χορό το Σάββατο από τους «γουναράδες», σπάζοντας τη ρουτίνα και τη μονοτονία ενόψει Δόξας Κρανούλας. Μόνος απών ο Τούλιος.

Μια τελείως ασυνήθιστη αποφόρτιση-χαλάρωμα περίμενε το Σάββατο τους παίκτες της Καστοριάς, παραμονές του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας. Η διοίκηση του Νίκου Πεπελίδη, ορμώμενη από τις… βραζιλιάνικες ρίζες της (έχει και στελέχη από τη χώρα του καφέ το συμβούλιο) οργάνωσε στο γυμναστήριο την χαλαρή προπόνηση… capoeira, δηλαδή τον βραζιλιάνικο χορό με πολεμικές κινήσεις, που έχει διαδοθεί παγκοσμίως και διδάχθηκαν τα μυστικά από τους μετρ του είδους. Οι παίκτες του Ανδρέα Λέτσιου είχαν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα, γέλασαν, διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους.
Στα αγωνιστικά, οι «γουναράδες» είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στη νίκη με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού και να κερδίσουν και στην Ήπειρο, με τον τραυματία Τούλιο να είναι η μοναδική απουσία. Στην αποστολή για τους Καστοριανούς μετέχουν οι Μουρζίδης, Σαραφιανός, Τσόπρας, Αναγνωστόπουλος, Λαζαρίδης, Κεφάλας, Σολομωνίδης, Γανόλης, Μπαϊρακτάρης, Ποπζαφίροφ, Τερέζιου, Αλεξανδρίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης, Σαββαϊδης, Μαντζάνας και Σουμέλας.

Exit mobile version