Ανακοινώνεται επιστροφή «βόμβα» στον Ολυμπιακό! (photos)

Έτοιμος να φορέσει και πάλι τα «ερυθρόλευκα» είναι διάσημος Έλληνας αμυντικός.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην αναζήτηση των ποδοσφαιριστών που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ ενόψει του δεύτερου μισού της φετινής αγωνιστικής περιόδου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΠΑΕ ετοιμάζεται να ανακοινώσει άμεσα μία ακόμα προσθήκη. Μάλιστα, το όνομα αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, μια και πρόκειται για πρώην Έλληνα διεθνή αμυντικό, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας πριν από πέντε χρόνια.

Φυσικά και μιλάμε για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπρισμπέιν Ρόαρ της Αυστραλίας και τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει νέο δίαυλο επικοινωνίας με την διοίκηση του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στους Πειραιώτες και να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Άλλωστε, ο Έλληνας διεθνής ουδέποτε είχε χαλάσει τις σχέσεις του με τους υψηλά ιστάμενους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ακόμα και το 2014 όταν είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα, ελέω έλλειψης επικοινωνίας με τον Μίτσελ, που ήταν εκείνο το διάστημα στον πάγκο του συλλόγου.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Πλατεία Αλεξάνδρας, αναφέρουν πως εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, το θέμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου θα μπει στην τελική… ευθεία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο παίκτης να περάσει άμεσα από τις ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Πάντως, μέχρι στιγμής, από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για τις εν λόγω πληροφορίες.

Exit mobile version