Έμεινε «άσφαιρος» ο Κιλκισιακός

«Γκέλα» για την ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου μετά από τέσσερις σερί νίκες, αφού χάθηκαν δυο πολύτιμοι βαθμοί στο 0-0 με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος εντός έδρας.

Φρένο στην πορεία του Κιλκισιακού έβαλε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, με το 0-0 να δυσαρεστεί τους κυανέρυθρους και να τονώνει την ψυχολογία της ομάδας του Στέλιου Κατρακυλάκη στην προσπάθεια σωτηρίας. Η ομάδα του Κιλκίς μετά από τέσσερις νίκες δε μπόρεσε να επεκτείνει το σερί της, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για το τρίποντο. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου απείλησε στο 36΄, όταν το δυνατό σουτ του Αμανατίδη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 70΄ ο Σουμουλίδης είπε «όχι» στην κεφαλιά του Ματεντζίδη, με τον Ηλιόπουλο να σουτάρει λίγο άουτ στο 79΄. Στην αντίπερα όχθη, και το Βυζάντιο «ενόχλησε» τον Μπαντή, που είπε «όχι» στο 50΄ στον Πτηνόπουλο, ενώ νωρίτερα, στο 24΄, ο Ζαγοριανός δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Αϊβαζίδης (59΄ Σουλτανίδης), Λογγινίδης, Καρανδρέας (73΄ Ηλιόπουλος), Παντελιάδης, Τριανταφυλλίδης.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Προβατίδης, Ελευθεριάδης, Χ. Φωτόπουλος, Τσορμπατζής, Πτηνόπουλος (86΄ Παντελίδης), Παυλίδης, Σκονίδης (90΄ Μπατάκογλου), Τσίλογλου (75΄ Κωνσταντινίδης), Ζαγοριανός.

Exit mobile version