Ανοδικές τάσεις ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, 4-0 στο Κόσμιο

Τρίτη σερί νίκη για τους φορμαρισμένους κυανόλευκους του Ιερόθεου Γιαμουρίδη, που έκαναν «πάρτι» στη Ροδόπη με το υποβιβασμένο Κόσμιο.

Μετά τον Πανσερραϊκό και τον Έβρο Σουφλίου, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων πήρε ακόμα ένα τρίποντο με τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου, με 4-0 στη Θράκη. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης να είναι ανώτερη, πιο ποιοτική και φυσικά να έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Έτσι, οι κυανόλευκοι συνέχισαν την ανοδική πορεία τους και πλησιάζουν στην αποφυγή του υποβιβασμού με σταθερά βήματα. Για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ στο 4΄ ο Καρατζάογλου με διπλή προσπάθεια, μετά από ενέργεια του Ζγκούρι (0-1), ενώ το διπλό έδειξε να οριστικοποιείται από πολύ νωρίς, αφού στο 7΄ ο Σαμπιασβίλι με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 33΄ ήταν σειρά του Αλεξόπουλου να χριστεί σκόρερ, για το 0-3 του Ηρακλή, μετά από σέντρα-σουτ του Καρατζάογλου. Το τελικό 0-4 για την ομάδα των Αμπελοκήπων διαμόρφωσε στο 84΄ ο Ξανθόπουλος με κοντινό σουτ, μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα.
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Βοργιατζίδης, Τζουμάρης, Μαδούρας (46΄ Μόσχος), Ταμάμης, Πετανίδης (46΄ Παναγιωτόπουλος), Μουστάκας (85΄ Διαμαντόπουλος), Αθανασίου, Βασιλακάκης, Λαζίδης, Σιδηρόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ζιάκας, Παπαϊωάννου, Γκιαούρης, Τζιόλης, Σακαλής (50΄ Ζαχαριάδης), Νικολίτσας (75΄ Αθανασιάδης), Ξανθόπουλος, Καρατζάογλου, Αλεξόπουλος (82΄ Δάλλας), Ζγκούρι, Σαμπιασβίλι.

Exit mobile version