Παναιτωλικός για «σαλόνια», Πας Γιάννινα για «αλώνια»!

Ο Άργκους «λύτρωσε» την ομάδα του Αγρινίου

Μεγάλη νίκη βαθμολογικού και ψυχολογικού χαρακτήρα σημείωσε ο Παναιτωλικός επι του Πας Γιάννινα με 1-0, στην αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, μπήκαν δυνατά στο ματς, πιέζοντας ψηλά την ομάδα των Ιωαννίνων στο πρώτο τέταρτο.

Φυσικό επακόλουθο να δημιουργήσουν την πρώτη σημαντική ευκαιρία στον αγώνα,στο 17ο λεπτό… μετά από γύρισμα του Μοράρ μέσα στην περιοχή, ο επερχόμενος Μάζουρεκ, με περίτεχνη ενέργεια, δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και στο 32ο λεπτό είχαν κλασσική ευκαιρία, με τον Νικολιά να βρίσκεται απέναντι απο τον Γιαννακόπουλο, αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει.

Την ίδια κατάληξη έιχε και η φάση του 37ου λεπτού ανάμεσα σε Νικολιά και Γιαννακόπουλο, με το δεύτερο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 44ο λεπτό σημειώθηκε η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και πάλι για τον ΠΑΣ με τον Ευριπίδη Γιάκο να αστοχεί απο το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα, είχε η αρχή του δευτέρου μέρους σε σχέση με το πως έκλεισε το πρώτο… με την ομάδα του Παναιτωλικού να μπαίνει με το «μαχαίρι στα δόντια», με πίεση ψηλά στους αντίπαλους και δημιουργία φάσεων στην εστία του Βελλίδη. Αρχής γενομένης από τη φάση του 62ου λεπτού, όταν ο Γκούγκα σέντραρε «γλυκά» στο πρώτο δοκάρι στον Μάζουρεκ, η κεφαλιά του οποίου κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Οι προσπάθειες των παιχτών του Παναιτωλικού «καρποφόρησαν» όταν απο γέμισμα του Μάρκος Πάολο στην περιοχή, ο Άργκους με μια «κεφαλιά-δυναμίτη» τίναξε τα δίχτυα του ΠΑΣ, για το 1-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτήτη, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίχτες και τον κόσμο των γηπεδούχων… στενοχώρια και κατήφεια από τους παίχτες και τον προπονητή των Ιωαννίνων.

Δείτε το βίντεο :

Exit mobile version