Πρώτες αποχωρήσεις από τον Βατανιακό

Παρελθόν από τους Κατερινιώτες οι Μίλιτς, Μπάστατζιτς, Λίλιτς, με τον Μελισσόπουλο να γυρνά προσεχώς στον Αιγινιακό, τον Τροϊρη να σταματά προσωρινά λόγω τραυματισμού και τον Μβούε να έχει πρόβλημα με τα χαρτιά του.

Ημέρα αποχωρήσεων ήταν η Δευτέρα για τον Βατανιακό, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και τυπικά. Συγκεκριμένα, προπονήσεις με την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου σταμάτησαν πέντε παίκτες. Αυτοί είναι οι τρεις Σέρβοι του ρόστερ, Μπάστατζιτς, Λίλιτς, αλλά και ο Μίλιτς (ΦΩΤΟ) που είναι πιθανό να καταλήξει το καλοκαίρι στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ αποχώρησε και ο Καμερουνέζος Μβούε, λόγω διαδικαστικού προβλήματος με τα χαρτιά του. Πάντως, στους Κατερινιώτες είναι ευχαριστημένοι από τον Αφρικανό μέσο και θα επιχειρήσουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ αν τελικά αποφύγουν τον υποβιβασμό. Την ίδια στιγμή, ο Τροϊρης σταμάτησε τις προπονήσεις λόγω τραυματισμού, αλλά ενδέχεται να επανενταχθεί μελλοντικά στο έμψυχο δυναμικό, δεδομένου ότι διαμένει μόνιμα στην Πιερία. Παράλληλα, όταν τελειώσουν οι προπονήσεις για φέτος και ο Μελισσόπουλος θα επιστρέψει στον Αιγινιακό, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματά του, ώστε το καλοκαίρι να αποφασίσει για την μετέπειτα τύχη του.
Πολλά θα κριθούν φυσικά για το ρόστερ από την κατηγορία συμμετοχής και στον Βατανιακό είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως την Πέμπτη θα επικυρωθεί η βαθμολογία ενόψει πλέι οφ και θα ανακοινωθεί είτε η πτώση μιας μόνο ομάδας, είτε ο υποβιβασμός… καμίας! Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου θα συνεχίσει προπονήσεις για περίπου ένα δεκαήμερο ακόμα, ενώ το ερχόμενο Σάββατο θα δώσει φιλικό με τον Σβορώνο.

Exit mobile version