Τσούκλης: Οδηγός το πείσμα για Πυρσό

Έτοιμη για νέα αρχή η ομάδα των Γρεβενών στο ιδιαίτερο για τον προπονητή των πράσινων εκτός έδρας παιχνίδι με τον υποβιβασμένο Κάστορα, ενώ το πρόγραμμα «στρώνει» στο εξής. Έξω οι Π. Κοσμίδης και Ιωαννίδης, γυρνά ο Κυριακίδης.

«Σκασμένοι» είναι άπαντες στον Πυρσό Γρεβενών από τον τρόπο που… γλίστρησε το θετικό αποτέλεσμα στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που έβαλε «στοπ» στο σερί νικών (με Λάρισα και Θεσπρωτό). Οι πράσινοι θέλουν… επανεκκίνηση στην έδρα του υποβιβασμένου Κάστορα, με τον προπονητή Πέτρο Τσούκλη, που γυρνά σε γνώριμα λημέρια, να μιλά για τις ιδιαιτερότητες στο dokari.gr: «Εννοείται ότι το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μένα, δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Υπηρέτησα δυόμισι χρόνια τον Κάστορα, άρχισα την προπονητική και κρέμασα τα παπούτσια μου. Υπάρχει δέσιμο και πανηγυρίσαμε μια άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Τώρα όμως προέχει να κερδίσει ο Πυρσός πάση θυσία. Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, μόνο εμείς καιγόμαστε για βαθμούς, ο Κάστορας υποβιβάζεται, αλλά είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Πρέπει να κλείσουμε την κακή παρένθεση της ήττας με τον Οικονόμο και να κάνουμε νέα αρχή. Οδηγός μας είναι το πείσμα και σύντομα θέλουμε να βρεθούμε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, ποντάροντας στο βατό πρόγραμμα που έπεται. Αδικηθήκαμε και από διαιτησίες σε προηγούμενα ματς και κυρίως με Καμπανιακό και Τσαριτσάνη στην έδρα μας, που δεν αξίζαμε δυο ήττες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώην ομάδα του θα αντιμετωπίσει και ο γκολκίπερ, Γρηγόρης Κοσμίδης, που αποκτήθηκε το χειμώνα από τον Κάστορα.
Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης για τον Πυρσό θα μείνουν οι τιμωρημένοι Π. Κοσμίδης και Ιωαννίδης, ενώ γυρνά από τιμωρία ο Κυριακίδης (τραυματίας δεν υπάρχει). Όσο για το πρόγραμμα, στις τελευταίες έξι στροφές τα Γρεβενά υποδέχονται Κοζάνη, Δόξα Πενταλόφου και Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ παίζουν εκτός με Πρέβεζα, Κεραυνό Θεσπρωτικού και Δόξα Κρανούλας (πιθανότατα οι τρεις τελευταίοι θα έχουν ήδη πέσει), κλείνοντας… πονηρά το μάτι στη σωτηρία.

Exit mobile version