Σείστηκε το Ηράκλειο για Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έφτασε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ και περισσότεροι από 300 οπαδοί της ομάδας του επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή. «Έτοιμος να προσφέρω», τα πρώτα λόγια του Αργεντινού.

Με καθυστέρηση μιας ώρας περίπου προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» το αεροπλάνο που μετέφερε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ. Τον Αργεντινό άσο συνόδεψε κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, που συνταξίδεψε μαζί του από την Αθήνα, ενώ περισσότεροι από 300 οπαδοί των Κρητικών αποθέωσαν τον άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού κατά την έξοδό του από την αίθουσα αφίξεων.

Ο Γκαλέτι αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ ακόμα και σήμερα κι αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ για τη σπουδαία μεταγραφική κίνηση που ολοκλήρωσαν οι Κρητικοί. Όσο για τα λόγια του Αργεντινού, ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο κόσμος τον υποδέχθηκε πολύ θερμά και επεσήμανε ότι θα προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για να προσφέρει στην ομάδα όσα περιμένει από εκείνον.

«Ήρθα σε μια μεγάλη όπως ο ΟΦΗ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν Έκανα προπόνηση τους τελευταίους μήνες με την Εστουτιαντες. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλαξε. Θα κάνω την προετοιμασία με την ομάδα και πιστεύω θα είμαι πανέτοιμος να προσφέρω», ήταν τα λόγια του Γκαλέτι εν μέσω αποθέωσης από τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Πηγή Φωτογραφίας: Gentikoule.gr

Exit mobile version