Ζαπρόπουλος: Να μεγαλώσει το… χάσμα ο Κιλκισιακός

Για την κρίσιμη αναμέτρηση στο Λάκκωμα μίλησε στο dokari.gr ο τεχνικός της ομάδας του Κιλκίς, που περιμένει άνοιγμα της… ψαλίδας από τη ζώνη υποβιβασμού. Μόνη απουσία ο Μαυροκεφαλίδης, γυρνά ο Σαβελίδης.

Μετά την κακή παρένθεση της «λευκής» ισοπαλίας με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που έβαλε… φρένο σε ένα σερί τεσσάρων νικών, ο Κιλκισιακός ετοιμάζει θετική αντίδραση στον κρίσιμο αγώνα στο Λάκκωμα, την Κυριακή με τον Διγενή. Το «στοίχημα» για τους κυανέρυθρους είναι να αυξηθεί η διαφορά των τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, για να έρθει χωρίς… καρδιοχτύπια η σωτηρία και σταδιακά αν είναι εφικτό να βελτιωθεί το πλασάρισμα στην κατάταξη (δηλαδή υψηλότερη θέση).
Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Μαυροκεφαλίδη, με τον Σαβελίδη να γυρνά από τιμωρία, ενώ η προπόνηση της Πέμπτης διεξήχθη χωρίς το νεαρό τεχνικό της ομάδας του Κιλκίς (τον αντικατέστησε στο πρόγραμμα ο βοηθός του, Νίκος Κωτάκης), αφού έδωσε αγώνα στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τους παλαιμάχους του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ο Ζαπρόπουλος με δηλώσεις του στο dokari.gr τόνισε: «Θέλουμε να μπούμε πολύ αποφασιστικά στο Λάκκωμα. Προηγήθηκε μια απώλεια με το Βυζάντιο στην έδρα μας, μετά από μια αλυσίδα θετικών αποτελεσμάτων. Αυτό το ματς είναι ίσως ότι πολυτιμότερο απέμεινε για εμάς μέχρι το τέλος. Όχι μόνο επειδή προερχόμαστε από αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά γιατί θέλουμε σταδιακά να απομακρυνθούμε από τη ζώνη υποβιβασμού. Να μεγαλώσουμε την απόσταση, η διαφορά τριών βαθμών είναι εύθραυστη και η κατάσταση ρευστή».

Exit mobile version