Παπατζίκος: «Τα Χανιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους»

Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος υποστήριξε ότι μπορεί η ομάδα του να μην έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, αλλά δεν παύει να κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για το όνειρο.

Μεταξύ άλλων ο αμυντικός των «μπλε» μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟ Χανιά στην κατηγορία, ενώ έχρισε φαβορί για τη μετάβαση στα «μεγάλα σαλόνια» τους έμπειρους Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4»: «Ο στόχος μας ήταν η παραμονή στην κατηγορία αλλά το πολύ καλό ξεκίνημα που κάναμε, μας έκανε να αλλάξουμε τους στόχους μας. Ήμασταν ψηλά στη βαθμολογία και διατηρηθήκαμε εκεί και καταφέραμε να μπούμε στα πλέι οφ. Στα δύσκολα παιχνίδια παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από τα θεωρητικά εύκολα, είχαμε πολύ καλή λειτουργία σαν ομάδα, ξέραμε τι ζητούσαμε και με την πολύ δυνατή μας έδρα πετύχαμε να μπούμε στα πλέι οφ. Η έδρα είναι από τα δυνατά μας όπλα και με τη βοήθεια των οπαδών μας, καταφέραμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Κρατήσαμε σταθερό κορμό από πέρυσι, ο προπονητής ήταν ο ίδιος και αυτό έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο».

Για το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές, θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα για να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Είναι μια ομάδα που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στο πρωτάθλημα και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο».

Για τον στόχο των πλέι οφ: «Όλοι έχουμε ελπίδα στο όνειρο, θέλουμε την άνοδο. Μπορεί να μην είμαστε φαβορί αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, σίγουρα θα δώσουν το βάρος στην έδρα τους, αλλά τα παιχνίδια είναι πολλά και σε πολύ μικρό διάστημα. Κανένας δεν θα μπορεί να διαλέξει παιχνίδια, οι έδρες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα είναι τα μεγάλα φαβορί, έχουν και ένα καλό αβαντάζ καθώς ξεκινάνε με +6 βαθμούς. Βέβαια είναι καλό για τους υπόλοιπους ότι ξεκινάνε με παιχνίδι μεταξύ τους. Ένα καλό ξεκίνημα θα δώσει ψυχολογία και κίνητρο στις ομάδες. Θεωρώ ότι το καλό ξεκίνημα μπορεί να κερδίσει την κούραση».

Exit mobile version