Λίβερπουλ – Τσέλσι 2-0: Συνεχίζει ακάθεκτη για τον πολυπόθητο τίτλο! (video)

Με την πρώτη εντός έδρας νίκη επί των «μπλε» από το 2012, έπιασε κορυφή

Με την παράδοση εναντίον της, έχοντας την εντός έδρας ήττα και συνάμα το χαμένο πρωτάθλημα του 2014 να την στοιχειώνει, η Λίβερπουλ κατάφερε να «σπάσει την κατάρα» κερδίζοντας με 2-0 την Τσέλσι για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε αβίαστα, χωρίς μεγάλες συγκινήσεις… με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ζευγάρι επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι με σουτ του Σαλάχ στο 6΄και του Σαντιό Μανέ στο 37 και οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα με την προσπάθεια του Αζάρ στο 20 και του Γουίλιαν στο 30ο λεπτό.

Η ισοπαλία δεν βόλευε σε καμία περίπτωση τους «reds», που έπρεπε στο δεύτερο μισό να φορτσάρουν. Η αρχή έγινε με τον πολύ όμορφο συνδιασμό Σαλάχ – Χέντερσον, με τον αρχηγό να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι και τον Μανέ με κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Δύο λεπτά μετά, ο Μο Σαλάχ απέδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο! Εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» στο δεξί παραθυράκι του Κέπα -ο οποίος ήταν αδύνατον να αντιδράσει- πετυχαίνοντας το 2-0.

Η Τσέλσι δεν έμεινε αμέτοχη, όμως στάθηκε άτυχη σε δυο περιπτώσεις με τον Αζάρ στο 59 (πλασέ στο δεξί κάθετο δοκάρι) και στο 60 (εξουδετέρωσε ο Άλισον).

Το τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός, αλλά δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι κόκκινοι» συνεχίζουν τη φρενήρη πορεία τους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των περισσότερων νικών (26 νίκες με τον Ρότζερς), περιμένοντας στραβοπάτημα της Σίτι τις τελευταίες 4 αγωνιστικές!

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version