Έβαλε πωλητήριο στον Ολυμπιακό Βόλου ο Καραγιάννης

Πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή να αναλάβει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απηύθυνε ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας παρέθεσε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (25/6) υποστηρίζοντας πως η ΠΑΕ πωλείται και έδωσε προθεσμία 10 ημερών στους υποψήφιους επενδυτές για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καραγιάννης, μίλησε για:

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Πρωταθλητές δεν είναι αυτοί που αγωνίζονται σε μία μόνο παράσταση, σε μία μόνο διοργάνωση. Πρωταθλητές είναι αυτοί που αγωνίζονται πάντα. Προπονητικό τιμ, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, κάναμε ότι καλύτερο για να έρθει η άνοδος. Γιατί χάθηκε το αξιολογούμε για να γίνουμε καλύτεροι και δεν ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα. Γιατί έτσι είμαστε όλοι και γιατί έτσι είμαι εγώ προσωπικά. Ήμασταν μόνοι μας εναντίον όλων. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου να έχει κληθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες δύο φορές να αποφασίσει για το αν θα αποσύρει την ομάδα από το γήπεδο. Τόσο αυτά που έγιναν στην Καλλονή όσο και στο Αγρίνιο δεν έχουν προηγούμενο. Κατηγόρησα τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν τήρησε το Fair Play, που καταστρατηγήθηκε και ποδοπατήθηκε, αφού δεν τηρήθηκαν οι ώρες της αναμέτρησης, καθώς η 25λεπτη διακοπή συνέφερε την αντίπαλη ομάδα να γνωρίζει ότι χρειάζεται μόνο ισοπαλία για την άνοδο».

Το μέλλον του στην ΠΑΕ: «Σας ανακοινώνω σήμερα ότι ο Ολυμπιακός «πωλείται». Μιλάμε φυσικά για μία ομάδα μοντέλο, για μία ομάδα με μηδενικά χρέη, πέραν αυτών που έχουμε ρυθμίσει σε ΙΚΑ και εφορία και είναι πάρα πολύ λίγα. Δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις. Αυτή η ανοιχτή πρόταση που κάνω μέσω των ΜΜΕ έχει χρονική προθεσμία 10 ημερών. Έξι –επτά Ιουλίου θα γίνει αξιολόγηση των προτάσεων και σε νέα συνέντευξη Τύπου θα σας ανακοινώσω το τι μέλλει γενέσθαι. Η παρακαταθήκη που αφήνουμε στους ενδιαφερόμενους είναι οι 17.000 θεατές, στην κερκίδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κανένα απολύτως χρέος. Για μένα το τίμημα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει η φερεγγυότητα και ο σκοπός τους να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Δεν θα μείνω με σταυρωμένα όμως τα χέρια. Ηδη έγινε αποδέσμευση με Μπολάτι, Ναντάγια, Ανιέτε. Με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχίσω».

Το θέμα με το γήπεδο: «Χρειαζόμαστε μία έδρα… έδρα. Κι όπως πολύ σωστά ο διευθυντής της ΠΑΕ είπε, ο πολύτιμος αυτός συνεργάτης μου, το Πανθεσσαλικό δεν είναι έδρα. Είναι η χαρά των φιλοξενούμενων. Γι’ αυτό θα επισκεφτώ αύριο κιόλας τον Δήμαρχο για να του ζητήσω να μου παραχωρήσει το ΕΑΚ. Στο ραντεβού θα ζητήσω από τον Δήμαρχο να ασχοληθεί μόνο με το χορτάρι. Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα».

Το αν έχει πλάνο για το ΕΑΚ: «Καθόλου διερευνητική, έχουμε πλάνο. Θέλω να φροντίσει να ασχοληθεί μόνο με το χόρτο και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς. Θα δώσει ζωή σε ένα ακίνητο που υπολειτουργεί. Συζήτηση θα γίνει και για το ΕΑΚ και για το γήπεδο της Νεάπολης. Είμαι αισιόδοξος για αυτή τη συνάντηση».

Το αν ασχολείται με την ομάδα καθώς βρίσκεται σε αναμονή για επενδυτές: «Είναι ένα ενεργό δεκαήμερο αυτό, καθώς αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών τελειώνουν. Υπάρχει τεχνικός σύμβουλος και ξέρουμε ποιες κατευθύνσεις πρέπει να πάρουμε».

Την παρουσία του στην ηγεσία της ΠΑΕ και το μέλλον: «Η δική μας διοίκηση έκανε το καλύτερο για την ομάδα, Κάναμε το καλύτερο δυνατόν. Παρ’ όλα αυτά θέλω να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές, τους οποίους θα αξιολογήσω για το αν μπορούν να πάνε την ομάδα πιο ψηλά από τους στόχους που μπορούμε. Ραντεβού λοιπόν στις 8 Ιουλίου».

Exit mobile version