Παναιγιάλειος: Περιμένουν δικαίωση

Ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναιγιάλειος κατέθεσαν χθες (04/04) επίσημο έγγαφο, σύμφωνα με το οποίο ζητείται να ερευνηθεί η ενημερότητα του Φωστήρα.

Στον Παναιγιάλειο δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν, ελπίζοντας μέσω της νομικής οδού να διεκδικήσουν μια θέση στα πλέι οφ. Το πρωί της Παρασκευής οι άνθρωποι των «μελανόλευκων» βρέθηκαν στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Δημόσιων Εσόδων, προκειμένου να μάθουν από τους αρμόδιους κατά πόσο θεωρείται νόμιμη η φορολογική ενημερότητα του Φωστήρα. Συγκεκριμένα ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Μπέσκος ζήτησε από τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση, να διερευνηθεί άμεσα το θέμα καθώς η ομάδα του Αιγίου ως έχουσα έννομο συμφέρον, είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την υπόθεση. Άπαντες ελπίζουν ότι την ερχόμενη Δευτέρα (07/04) θα λάβουν τις απαντήσεις που θέλουν.

Εν αναμονή των εξελίξεων στο αγωνιστικό κομμάτι, κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις του Παναιγιάλειου με τον Νίκο Κουρμπανά να δίνει τριήμερο ρεπό στο ποδοσφαιρικό επιτελείο. Το επόμενο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (08/04).

Ωστόσο μέσα στο επόμενο διάστημα ανεξάρτητα με το τι τροπή θα πάρει η υπόθεση με τους «κιτρινόμαυρους», θα επισημοποιηθούν τα φιλικά που θα δώσουν οι Αιγιώτες.

Exit mobile version