«Μίλησε» το κίνητρο για τον Πυρσό

Επέστρεψαν στις νίκες τα Γρεβενά, που νίκησαν 3-2 τον υποβιβασμένο Κάστορα εκτός έδρας (σκόρερ οι Κυριακίδης, Τζερεμές και Δούμας) και βρίσκονται πιο κοντά στη σωτηρία.

Μετά την κακή παρένθεση της ήττας από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο Πυρσός Γρεβενών… σήκωσε κεφάλι, δεν έπεσε θύμα έκπληξης στην έδρα του Κάστορα και πανηγύρισε την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς. Το τελικό 3-2 υπέρ των πράσινων τους αφήνει αισιόδοξους για τη συνέχεια βάσει και του προγράμματος ότι θα αποφύγουν εντέλει τον υποβιβασμό. Για την ομάδα του Πέτρου Τσούκλη, που γύρισε σε γνώριμα λημέρια, σκόραραν οι Κυριακίδης (4΄), Τζερεμές (7΄) και Δούμας (86΄). Εν ολίγοις, τα δυο γρήγορα γκολ ήταν κλειδί και έβαλαν στέρεες βάσεις για το διπλό. Στον αντίποδα, για τους Καστοριανούς του Θόδωρου Ποντίκη, που αποχαιρετούν την κατηγορία, δίχτυα βρήκαν ο Τζιώτζης στο 20΄ και ο Καρανάσιος στο 90΄, για το τελικό 2-3. Δοκάρι για τα Γρεβενά είχε ο Κοτσαντίσογλου στο 73΄. Διαιτητής ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας).
ΚΑΣΤΟΡΑΣ: Στόικος (46 Κράτσιος), Μαρκόπουλος, Μηλιάτης, Δινάδης, Ιωαννίδης Ζ (82′ Παπαηλίας), Τράντας, Καρανάσιος, Ιωαννίδης Ι, Αντωνιάδης Γ. (78 Μαντζάνας), Τζιώτζης, Αντωνιάδης Κ.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Γρ. Κοσμίδης, Αθανασιάδης, Μπόλος (60΄ Θεοχαράκης) Κυριακίδης, Σκέντος, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Κοτσαντίσογλου, Σικαλόπουλος (88′ Καραγκούνης), Δούμας Γκέτσιος (56′ Ελευθερίου).

Exit mobile version