Μισή… χαρά για την Κοζάνη

Με απωθημένα στην Τσαριτσάνη η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου, που πήρε το 1-1 με τον Οικονόμο ενώ μπορούσε και το διπλό (θα πήγαινε ξανά δεύτερη), αφού προηγήθηκε με τον Χαματάι. Δοκάρι με Κουμπούρα οι γηπεδούχοι.

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν στην Τσαριτσάνη ο Οικονόμος και η Κοζάνη, με το τελικό 1-1 να αφήνει τις δυο ομάδες μακριά από την πρωτοπόρο Λάρισα. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά ισοφάρισε ενώ μπορούσε να φτάσει και στη νίκη, αλλά έστω και έτσι διατηρεί τη δεύτερη θέση έναντι των ερυθρόλευκων.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 40΄, όταν ο Νούσιας απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Πιπινίκα, ενώ νωρίτερα ο Αμπατζίδης είπε «όχι» σε τρεις φάσεις, δύο σουτ του Κουλτσιάκη κι ένα του Σκλάβου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου προηγήθηκε με πλασέ του Σκέρντι Χαματάϊ μετά από σέντρα του Βασίλιεβιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και ισοφάρισαν στο 52΄, με σουτ του Σκλάβου μετά από προσωρινή επέμβαση του Αμπατζίδη σε πρώτο σουτ του Τόλιου. Στο 85΄ το δυνατό φάουλ του Κουμπούρα τράνταξε το δοκάρι, ενώ οι Κοζανίτες διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι σε τράβηγμα του Ταφαρλή στο δεύτερο μέρος. Διαιτητής ήταν ο Σελεμίδης (Πέλλας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Παναγιώτου Δ. (46′ Πρικάκης), Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Καλπίας, Τόλιος (64′ Καραγκούνης), Σκλάβος, Κουλτσιάκης, Χάμος (88′ Μπαμπάλης), Γκουντρουμπής.
ΚΟΖΑΝΗ: Αμπατζίδης, Μπουλγκουρίδης, Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάι (75′ Μαλούτας), Ντεμιράι (63′ Τσικόπουλος), Πιπινίκας (86′ Κουτσομήτρος), Ταφαρλής, Παπαδόπουλος.

Exit mobile version