Ύστατη προσπάθεια για Ορφέα

Να βγει από την… εντατική φιλοδοξεί η Ελευθερούπολη, αν κερδίσει στους δυο «τελικούς» με Μουδανιά (εκτός) και Νέστο (εντός) που έπονται. Τέσσερις επιστροφές για Μαγκαφίνη, δύσκολα για Ελευθεριάδη.

Με την πλάτη στον τοίχο παραμένει ο Ορφέας Ελευθερούπολης στην προσπάθεια σωτηρίας, παρά την πρόσφατη νίκη βάλσαμο με το υποβιβασμένο Κόσμιο (2-0), αφού υπολείπεται βαθμολογικά άλλων ομάδων με ίδιο στόχο. Οι Καβαλιώτες θεωρούν ως «κλειδί» και ορόσημο τους δυο προσεχείς… τελικούς, με ομάδες με παρόμοιες βλέψεις. Όπως τα Μουδανιά, τα οποία αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κυριακή και ακολούθως ο «γείτονας» Νέστος Χρυσούπολης, την άλλη αγωνιστική εντός έδρας. «Σε αυτά τα ματς φωτιά ή θα κάνουμε καθοριστικό άλμα προς το στόχο, με έξι βαθμούς αποφασιστικής σημασίας, ή ο κλοιός θα σφίξει και άλλο και τα περιθώρια θα στενέψουν, αφού θα απομένουν μόλις τέσσερα παιχνίδια ακόμα» είναι το «κλίμα» στους κυανόλευκους, που βεβαίως θα δουν όπως όλους τους αγώνες έναν προς ένα.
Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης (φωτό) ποντάρει πολλά στην επάνοδο των Μαυρομάτη, Χαραλαμπίδη, Χριστοδουλίδη και Κεχαγιά, που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ φυσιολογικά μοναδική απουσία θα είναι ο τραυματίας Ελευθεριάδης, που δύσκολα θα προλάβει να αποθεραπευθεί.

Exit mobile version