Κοκότοβιτς: «Δεν είναι εύκολη η άνοδος»

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έχει πάρει ήδη σοβαρό προβάδισμα στα πλέι οφ της Football League, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου κράτα χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στον NovaΣΠΟΡ Fm

-για το ενδεχόμενο ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λίγκα:

«Δεν είναι εύκολη υπόθεση ακόμη και τώρα μετά την πρώτη νίκη. Υπάρχει και η συνέχεια των πλέι-οφ και όλες οι ομάδες που παίρνουν μέρος σε αυτό είναι δυνατές με έμπειρους παίκτες».

-για τη νίκη επί της Κέρκυρας:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη και κάποιες φορές για να έρθει αυτή χρειάζεται και η τύχη. Η Κέρκυρα είναι από τις καλύτερες ομάδες και από το παιχνίδι αυτό φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες αξίζουν να είναι στη Σούπερ Λίγκα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

-για τη συνέχεια των πλέι-οφ:

«Όταν πήγα στην ομάδα προσπάθησα να ανεβάσω την φυσική κατάσταση. Πλέον αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η φυσική κατάσταση. Αν έχεις 11 παίκτες και προσπαθείς να παίζεις με αυτούς σε όλα τα παιχνίδια τότε δεν έχεις τύχη. Όποια ομάδα μπορεί να φρεσκάρει την 11άδα της χωρίς απώλειες, τότε αυτή θα βγει κερδισμένη. Κι εμείς και η Κέρκυρα έχουμε 17-18 παίκτες που μπορούν να προσφέρουν.

Είχαμε ένα ντέρμπι στο πρώτο παιχνίδι, και το επόμενο είναι ντέρμπι και δύο εκτός έδρας ματς στη συνέχεια. Αλλά αν θες να λες ότι είσαι μια ομάδα που κυνηγάει την άνοδο τότε πρέπει να παίζεις πάντα για νίκη».

Exit mobile version