ΑΟΧ: Χωρίς Παπατζίκο Τσάτσο

Με την ίδια συνταγή θα ταξιδέψει ο ΑΟ Χανιά στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της μεταξύς τους αναμέτρηση για τη 2η στροφή των πλέι οφ (13/04). Για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός αποστολής έμειναν οι Παπατζίκος, Τσάτσος.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (10/04) προπόνησης, ο Μουράτ Σεροπιάν ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει απόψε το βράδυ για το νησί των Φαιάκων. Μάλιστα όπως διαπιστώνουμε, η συγκεκριμένη 18αδα είναι η ίδια με το ματς κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

Στο μεταξύ τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν ήταν τα πλέον ευχάριστα και έτσι Παπατζίκος, Τσάτσος έμειναν στα Χανιά. Ο πρώτος έχει ένα αιμάτωμα στην έσω κεφαλή του τετρακέφαλου, ενώ ο δεύτερος έχει μια φλεγμονή τον τένοντα του προσαγωγού. Αμφότεροι θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να επιστρέψουν το συντομότερο στην δράση.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Βασιλόγιαννης,Βαλλιάνος, Πάγκαλος, Σκάρος,Μπουντόπουλος, Μαραγκουδάκης, Λουκίνας, Ρίζος, Καμπλιώνης, Ζντράβγκοβιτς, Τσατσαρής

Exit mobile version