Διεθνής φιλική νίκη για Γάζωρο

Με το… αγγλικό 4-3 και σκόρερ τους Γαϊδαρτζή, Παπαβασιλείου, Αγγελίδη και Καράμπελα, ο Εθνικός νίκησε σε φιλικό στις Σέρρες τη βουλγαρική Πιρίν Μπλαγκόεγκραντ (Β΄ Εθνικής).

 

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς διατηρήθηκε ο Εθνικός Γαζώρου, που στο πρώτο φιλικό μετά τη λήξη του πρωταθλήματος κέρδισε με 4-3 τη βουλγαρική Πιρίν Μπλαγκόεγκραντ (ομάδα Β΄ Εθνικής) στο γήπεδο των Σερρών. Για τους κυανόλευκους σκόρερ χρίστηκαν οι Γαϊδαρτζής, Παπαβασιλείου, Αγγελίδης και Καράμπελας (για το γκολ του τελευταίου υπήρξε διχογνωμία για το αν ήταν αυτογκόλ αντιπάλου).
Για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ξεκίνησαν οι Παπαθανασίου, Μερεσιώτης, Νίρλας, Κουκόλης, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Γαϊδαρτζής, Κωνσταντινίδης, Σκέριαντς, Καράμπελας. Έπαιξαν και οι Μέλκας, Παπαβασιλείου, Αγγελίδης, Κωφοκώτσιος, Τσουβαλτσίδης, Μεταλλίδης, Νατσιόπουλος, Κεραμιδάς, Γεωργαντάς. Δεν αγωνίστηκαν οι Τζούριτς, Ναστέφσκι, Σρντιτς και Παπαδόπουλος.
Άλλες αποχωρήσεις μετά τους Μπαργκά-Μπουντίνοφ δεν έχουν υπάρξει προς το παρόν για τον Γάζωρο, ενώ ούτε έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το αν παραμείνει στον πάγκο ο Μάκης Κατσαβάκης.
Τέλος, το επόμενο φιλικό του Εθνικού θα δοθεί την Μεγάλη Τρίτη, για φιλανθρωπικούς σκοπούς απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής εκτός έδρας (για την οικονομική ενίσχυση ενός 11χρονου κοριτσιού, που πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό για σοβαρό πρόβλημα υγείας).

Exit mobile version