Νίκη χρυσάφι η Κέρκυρα 2-0 τον ΑΟΧ

H Κέρκυρα επικράτησε άνετα 2-0 του ΑΟ Χανιά εντός έδρας μπαίνοντας ξανά στο κόλπο της ανόδου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι χάρη στην κλάση και την εμπειρία που διαθέτουν δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στους Κρητικούς, οι οποίοι εμφανώς επηρεασμένοι από την «Οδύσσεια» που τράβηξαν επι 22 ώρες στο Ιόνιο δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Υπενθυμίζουμε ότι οι Φαίακες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να κρατηθούν σε τροχιά ανόδου, έπειτα από την ήττα 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κέρκυρας πέτυχε αυτό που ήθελε στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ζορμπάς έβγαλε την ασίστ ο Μπεριάν εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση των φιλοξενούμενων στη μικρή περιοχή επιχείρησε το σουτ, σημειώνοντας το 1-0. Όπως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, άνοιξε και το δεύτερο. Πριν καλά καλά ζεσταθούν τα πόδια από την ανάπαυλα, ο Σουάνης με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Θεοδωρόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 (47′).

Στη συνέχεια οι «κυανέρυθροι» χαμήλωσαν τα γκάζια, οι «μπλε» προσπάθησαν να μειώσουν αλλά επί της ουσίας δεν κατάφεραν να αξιοποίησουν τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάστηκαν.

Μετά το σημερινό (13/04) αποτέλεσμα, η Κέρκυρα ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς, ενώ τα Χανιά παρέμειναν στην 7η θέση μόλις με 1 βαθμό.

Η ταυτότητα του αγώνα

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμεζ, Ραπτάκης, Βενέτης, Κουτσόπουλος, Ζορμπάς (74′ Σίκιμιτς), Μαραγκός, Καραδέμητρος (61′ Ανδρεόπουλος), Σουάνης (81′ Κόντος), Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν

ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (78′ Ζτραβκοβιτς), Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Καμπλιώνης, Σκάρος (52′ Μαραγκουδάκης), Βασιλόγιαννης (61′ Μπουντόπουλος), Πάγκαλος

Διαιτητής: Τοπούζης Ιωάννης (Θράκης)

Βοηθοί: Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου), Καραβασίλης Βασίλειος (Καβάλας)

Κίτρινες: Παγώνης, Σουάνης, Καμπλιώνης, Μπαλντοβαλίεφ, Θεοδωρόπουλος

Exit mobile version