Ματάισεν: «Με είπε μαλ…»

Ο Τζάκι Ματάισεν υποστήριξε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου), τον αποκάλεσε μαλ….

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μετά την ήττα 1-0 από τον Αιγιανιακό στην Κατερίνη: «Έχω πολλά παράπονα από τον διαιτητή, ο αντίπαλος δεν χρειαζόταν τη βοήθεια του. Σε μια φάση του είπα ότι δεν είναι φάουλ, αυτός με αποκάλεσε μαλ… Επειδή είμαι ξένος και δεν γνωρίζω πολύ καλά ελληνικά, τον ρώτησα και ο διαιτητής μου απάντησε «χέσ…κα». Δεν πρέπει να βοηθούν αντιπάλους.

Δικός μας στόχος είναι να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε για να προχωράμε θετικά στα άλλα παιχνίδια. Ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος από εμάς, είχε δύναμη και πάθος. Εμείς παίξαμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Είμαστε μια νεανική ομάδα με παίκτες που διψούν για διάκριση. Προχωράμε και βλέπουμε από το επόμενο παιχνίδι».

Στο μεταξυ ο Κώστας Ρουγκάλας συμφώνησε με τα όσα υπογράμμισε ο προπονητής του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από την πλευρά μου, θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι ο διαιτητής ήταν ειρωνικός. Εμείς είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο».

Exit mobile version