Θετική αντίδραση από Κιλκισιακό

Μίλησε το κίνητρο για την ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου, που μετά από δυο απώλειες έκανε άλμα σωτηρίας, κερδίζοντας 1-0 εντός έδρας τον Άρη Ακροποτάμου, με γκολ του Σαβελίδη στο 70΄.

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Κιλκισιακός, που αξιοποίησε την έδρα και… ξόρκισε τον «κακό δαίμονά» του φέτος, Άρη Ακροποτάμου (είχε δυο ήττες σε ισάριθμα επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), νικώντας τον με 1-0. Οι κυανέρυθροι έτσι έκαναν βήματα μπροστά για την αποφυγή του υποβιβασμού, αντιδρώντας θετικά μετά τις απώλειες με Βυζάντιο και Λάκκωμα. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου πέτυχε στο 70΄ ο Βλάντο Σαβελίδης, με ατομική ενέργεια και σουτ από τα πλάγια. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και σε άλλες περιπτώσεις, όπως με τον σκόρερ στο 43΄, όταν είχε σουτάρει άουτ, με τον Μπελίτσα στο 64΄ (σέντρα-σουτ σε Κωνσταντάκο) και στο 65΄ σε προσπάθεια του Αϊβαζίδη. Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Καραμπετάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς (Κωνσταντάκος, Γκάλιος, Κοσμάς, Κωνσταντινίδης και Τσομπανίδης), με τους Καβαλιώτες να απειλούν στο 52΄, όταν ο Μπαντής απέκρουσε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Κάμπατζη. Διαιτητής ήταν ο Καραλιόλιος (Γρεβενών).
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος (74′ Μπιτζικόπουλος), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Καλαϊτζίδης, Σαβελίδης, Λογγινίδης (62′ Μπελίτσας), Αϊβαζίδης, Παντελιάδης (52′ Κωττάκης), Τριανταφυλλίδης.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κωνσταντάκος, Γκάλιος, Κάμπατζης, Καραγιαννίδης, Δρούζας, Κωνσταντινίδης, Σαϊνίδης (59′ Βλάχος), Φίλων (46′ Κοσμάς), Δούμπλατζης (74΄Αποστολίδης), Σαουλίδης, Τσομπανίδης.

Exit mobile version